Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Kerítésfesték tetszőleges színekben

Omlik a festék a kerítéséről vagy csak az időjárási viszontagságoknak köszönhetően fakul a színe? Esetleg újonnan épült a kerítés és szeretne egy megbízható anyaggal kezdeni? Megunta az előző színt és csak szeretne egy másikat?

Nagyon jó helyen jár, mivel weboldalunk kínálatában számos minőségi kerítésfesték közül választhat. Mindenképpen érdemes tudnia azt, hogy a festék képes megőrizni tartósságát fa és fém típusú kerítéseknél egyaránt. Az anyagok optimális alapjának megteremtése elengedhetetlen ahhoz, hogy a kerítésfesték tartós legyen. Fakerítéseknél érdemes festés előtt csiszolni, portalanítani és favédő szerrel kezelni. A fémeknél javallott megtisztítani az olajfoltoktól és a lerakódott szennyeződésektől mázolásra szánt területet. Drótkefe segítségével vagy gépi tisztítással célszerű ezeket eltűntetni.

A kerítésfesték használata nem igényel szaktudást, így bárki képes segítség nélkül elvégezni a munkálatokat. Webáruházunk kínálatában ezen a területen kilenc különböző alternatíva közül választhat. Ezen belül három márka is képviselteti magát: Egrokorr, Trilak, Polifabre. Amennyiben Ön megtalálta a megfelelő kerítésfestéket, akkor ezután kiválaszthatja a termék színét és mennyiségét is. Ugyanezen a helyen megtalálja a festékek részletes leírását. Ez tartalmazza a kerítésfesték tulajdonságait, műszaki adatait és javasolt felhasználási módjait. Termékeink rendeltetésszerű használata mellett garantáljuk, hogy elégedett lesz kiváló minőségüknek és elérhető árainknak köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: speciális festékek kerítésfesték