Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Kézenfekvő választás a Baumit Duotop

A Baumit Duotop minden bizonnyal ideálisnak számít a homlokzat védelmét illetően. A homlokzat kialakítása során kiemelt figyelmet kell kapniuk a felhasznált anyagoknak, mivel ezek határozzák meg a végeredmény esztétikáját és tartósságát. Számos problémával kell szembenéznünk akkor, ha nem megfelelően történt a kivitelezés.

Könnyen előfordulhat algásodás, de penészgombák is megjelenhetnek a falon. A külső környezeti hatások sem könnyítenek a dolgon, sőt, alaposan próbára teszik a burkolatot. Nem lesz meglepő, hogyha ezek közül néhány kellemetlen tényező idő előtt jelentkezik. Gondoljunk csak bele, hogy milyen irányba befolyásolják ezek a negatív tényezők az épület arculatát. Nem beszélve arról, hogy ismét kezdődhetnek elölről a munkálatok. Minden évben megismételni a homlokzat felfrissítését nem kimondottan gazdaságos. A fent említett negatívumok viszont könnyen elkerülhetőek, ha a Baumit Duotopra esik a választás.

Miért éppen a Baumit Duotop?

Mert a használatával sokkal ellenállóbb kivitel érhető el és az esztétikumról sem kell lemondanunk. Nem véletlen, hogy a Baumit Duotop a legmagasabb színvonalat képviseli, ez pedig hatékony és gyors munkát tesz lehetővé. A műgyanta kötőanyagából fakadóan, adott a víztaszító hatás. Több hónap, sőt, év elteltével is biztosított az újszerű hatás. Elsősorban a polisztirolos hőszigetelő rendszerek befejező rétegeként alkalmazandó. Nem lehet kérdéses, hogy mennyire megéri minőségi alapanyagokkal dolgozni, hiszen így hosszú éveken keresztül nem lesz szükség újra a homlokzat felfrissítésére.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit Duotop