Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Kinek ajánlott a Dulux csempefesték?

A Dulux csempefesték azoknak válhat a hasznára, akik szeretik az egyszerű, de minőségi megoldásokat. Mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy a burkolási munkálatok mennyire munkaigényesnek számítanak. Továbbá az is tény, hogy a régies, megkopott csempék lecserélése teljesen új arculatot ad a helyiségnek.

Az sem mindegy, hogy ki végzi a burkolást, míg a csempe festés akár házilag is kivitelezhető. Tehát összességében, kimondottan költséghatékony megoldásnak számít. Hogy mi a legfontosabb? Természetesen a minőség! Hogyha megnézzük a különféle leírásokat, tanácsokat, tippeket a csempefestéssel kapcsolatban, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy átmeneti megoldásként ajánlják, mivel a felület az igénybevételtől függően, 2-3 év alatt megkophat, elszíneződhet. Ezért kiemelten fontos egy olyan prémium termék használata, mint a Dulux csempefesték.

A Dulux csempefesték használata egyszerű

Akár egyetlen délután is elég ahhoz, hogy teljesen új színben pompázzon a konyha vagy a fürdőszoba. A Dulux csempefesték előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy vízbázisú kivitelben kapható, így teljesen szagtalan, ezért biztonsággal használható beltérben. Elég csupán beleönteni a doboz tetején található zacskó tartalmát, majd két percig kevergetni és már készen is áll a csempefesték. Puha, mesterséges sörtéjű ecsettel vagy velúrhengerrel egyaránt felvihető a kívánt felületre. Értelemszerűen, a festés megkezdése előtt ne feledjünk el a zsírtalanítást! E tekintetben különösen a konyhában a tűzhely körüli részén kell alapos munkát végeznünk, a lehető legjobb tapadás elérése érdekében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux csempefesték