Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Klímaglett - innováció az építőiparban

A klímaglett olyan innovatív megoldás, ami nemcsak esztétikus, de egészséges környezetet is teremt, ráadásul környezetbarát kivitelben kapható.

Több, mint egy átlagos glett anyag, ami a speciális összetételéből fakad. A különlegessége abban rejlik, hogy némileg szabályozza, szinten tartja a helyiség optimális páratartalmát. Képes elnyelni a levegőben található nedvesség egy részét. Ha alacsony szintre esik a páratartalom, akkor az eltárolt nedvességet visszajuttatja a levegőbe. Ezzel a funkcióval hozzájárul a kellemes és egészséges beltéri klíma fenntartásához. Emellett a termék légáteresztő, ami megakadályozza a penész kialakulását és a nedvesség okozta problémákat. A Baumit klímaglett természetes anyagokból készül, így nem tartalmaz káros vegyi anyagokat. Ez nemcsak a környezetet védi, hanem a beltéri levegő minőségét is javítja, ami különösen fontos a családok és az allergiások személyeknek. A termék használata biztonságos, így bátran alkalmazható a lakótér minden részén.

Egyszerű felhasználást kínál a Baumit klímaglett

A klímaglett könnyen felhordható és simítható, ami megkönnyíti a munkát a szakembereknek, például az otthon barkácsolóknak, akik saját kezűleg szeretik elvégezni a felújítási munkákat. Jó tapadóképessége révén, különböző alapfelületekre, például gipszkartonra, vakolatra és betonra is alkalmazható. Ez gyorsabb és költséghatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Ideális választás régi épületek felújításánál is, valamint olyan helyiségekben, ahol általában magasabb a levegő nedvességtartalma, ilyen a fürdőszoba vagy a konyha.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit klímaglett