Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Kopásálló bevonat medencefestékkel

Kopásálló bevonat medencefestékkel

Valószínűleg nagy munka előtt állunk, hogyha a medencefesték vásárlásán törjük a fejünket. A felújításhoz nem elég csupán kifesteni a medence belsejét. Ezt megelőzően fontos előkészületekre van szükség. A lépések betartásával viszont kifogástalan végeredménynek örvendhetünk.

A medencefesték helyes alkalmazása

Az elnevezésével ellentétben, alkalmazható még épített zuhanyzók és tartályok védelmére is. A medence festése előtt hasonló előkészületeket kell elvégezni, mint más lefesteni kívánt felületek esetében. Elsősorban a tisztításra kell nagy hangsúlyt fektetni. A bevonat megfelelő tapadása érdekében, a felületet érdemes érdesre csiszolni. Ismét tisztításra és portalanításra lesz szükség. A maszkolásról sem szabad megfeledkezni, amivel letakarhatjuk a medencével érintkező tárgyakat. Következhet az első réteg felvitele. Legalább egy napot várjunk, amíg felvisszük a második réteget. Hogyha helyesen jártunk el, akkor a feltöltést követően látványos végeredményt kapunk.

Medencefesték előnyös tulajdonságokkal

Miután megszilárdul, rugalmas bevonatot képez. Ez elengedhetetlen abban az esetben, hogyha a medence például üvegszálas vagy műanyagból készült. Mivel ezek minimálisan ugyan, de mozognak használat közben, ezért a medencefestéknek nem szabad megrepednie. Hosszútávon kopásálló bevonatot képez, ezért jó ideig nem kell megismételni az festést. A medencefesték egy bizonyos szintig nyomásálló. Lehetőleg napfénytől és esőtől védett helyen dolgozzunk. A festéshez ideális hőmérséklet a +5C fok feletti érték.

Tartalomhoz tartozó címkék: medencefesték vízálló festék