Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Korszerű, időtálló padlófesték

A ház és környékének karbantartása időnként újra és újra aktuálissá válik. A falak és a nyílászárók mellett, megfelelő padlófesték alkalmazásával, magát a padlót is fel kell néha újítani. A leginkább időtálló ilyen jellegű, általunk forgalmazott termékünk a hagyományos betonfesték.

Ennek az elnevezése is mutatja, hogy betonból készült járófelületen alkalmazható a legnagyobb hatékonysági szinten. Ajánlatos legalább két rétegben felvinni, mivel így erősebb és szebb lesz a kezelt rész. Emellett a kopásálló védőbevonat létrehozásának céljára többféle padlófesték is található webáruházunkban, különféle minőségben és árkategóriában. A népszerű termékek közül kiemelendő a korszerű műanyag padlófesték, mely időtállósága révén kiválóan megállja a helyét akár kültéri felületek esetében is, ugyanis nagymértékben ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak és az egyéb környezeti ártalmaknak.

Nemcsak betonra, hanem cementes vagy eternitből készült padlóra is kenhető, de esetlegesen akár fémtárgyak festésére is jó. A padlófesték kategóriában megtalálhatja nálunk a lábazati és medencefestékeket, valamint a színkevert és a speciális kencéket is. Ez utóbbi alatt értendőek a hígítók. A színkevert termékcsalád tagjainál választható a szín és ezekkel sikeresen ápolhatóak a vakolt felületek, homlokzatok, de gipsz és fa, valamint fémtárgyak esetében is igen effektívek. Amennyiben szüksége lenne valamelyik padlófesték fajtára, nálunk biztosan megtalálja. Kizárólag minőségi árucikkeket forgalmazunk, forduljon hozzánk és meg fogja találni a számítását!

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték parkettalakk