Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Lábazati vakolatok különböző felületekre

Lakásfelújítás és építkezés során, szinte mindig felmerül az igény valamilyen lábazati vakolat alkalmazására. A Baumit MozaikTop és Polifarbe Lábazati vakolat termékeink rendkívül jó alapanyagokból készülnek, amik garantálják a tartós eredményt az olyan felületeken is, amelyeken nem látszik az idő foga. Tehát akár egy modern ház vagy kerítés felújítása, megalkotása kerül szóba, a Festékaréna Önnek is biztosítani tudja a legjobb vakolatokat, falfestékeket, alapozókat, színes festékeket elérhető áron.

Ha minőségi lábazati vakolatot keres, akkor érdemes lehet kipróbálni a Baumit MozaikTop és Polifarbe Lábazati vakolat termékeinket. A Baumit DuoTop és MozaikTop vakolatok például egy rendkívül sikeresek voltak az elmúlt években a kivitelezők és magánszemélyek körében egyaránt. A DuoTop tiszta, száraz és szilárd alapfelületre kell felhordásra kerüljön, és fontos, hogy előtte 24 órával UniPrimer alapozót kell alkalmazni. Amennyiben ezeket betartja, akkor a végeredmény garantált, erre a Baumit Márkanév a garancia!

A lábazati vakolatoknál fontos, hogy sokféle felületre alkalmazhatók legyenek. A Baumit és Polifarbe termékeknél ez nem probléma, ugyanis mészvakolatra, mész-cement vakolatra, betonfelületre és egyéb ásványi felületekre is fel lehet vinni. A modern családi házaknál sokféle szín és struktúrált felület is előfordulhat, amelyek esetében szintén szükségessé válhat a minőségi lábazati vakolat használata. Ha nem tudja, hogy milyen vakolat felelne meg a legjobban, akkor a cégünk szakértői szívesen adnak tanácsot Önnek is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit lábazati vakolat