Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Lég- és páraáteresztő Polifarbe mészfesték

A lakáson belül vannak olyan helyiségek, ahol fokozottan ajánlott a tisztántartás betartása. A leginkább jellemző ez a fürdőszobákra és az élelmiszertárolókra. A környezetkímélő Polifarbe mészfesték rendelkezik a természetes mész fertőtlenítő hatásával, ezért ezekre a helyekre is kiválóan megfelel.

Sokkal könnyebb felvinni a kívánt felületre, mint a hagyományos oltott mészpépet, amit esetleg még a jobb hatás érdekében homokkal is el kell keverni. A Polifarbe mészfesték tartalmaz kálium hidroxidot, melyet erősen lúgos kémhatása miatt széles körben alkalmaznak. A festendő falfelület, mint más anyagok, úgy a Polifarbe mészfesték alkalmazása esetén is száraz, szilárd és tiszta kell, hogy legyen. A már meszelt területekről a régi réteget el kell távolítani és, ha esetleg penészes lenne, speciálisan erre a célra gyártott készítmények bevetésével meg kell tisztítani.

Az egyenetlenségek korrigálására ajánlott beltéri mésztartalmú glett arányos felvitele a falra vagy a mennyezetre. Az optimális eredmény elérése céljából több rétegben kell felvinni az így előkészített felületre a Polifarbe mészfesték masszát, melyet előzőleg a megfelelő arányban, vízzel hígítottunk. Az első réteg legyen a leghígabb, a továbbiak már lehetnek sűrűbbek. Amennyiben Önnek is szüksége lenne egy olyan termékre, melynek bevonata vakító fehérségű valamint lég- és páraáteresztő, válassza a Polifarbe mészfesték család valamelyik darabját! Webáruházunk széles kínálatában böngészve megtalálhatja azt, amire igénye támadt.

Tartalomhoz tartozó címkék: polifarbe mészfesték mészfesték