Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Légáteresztő falak kialakítása a Baumit klíma glett használatával

Szeretne ön is egészséges és természetes klímát otthonában? Ahhoz, hogy jó minőségű, allergénektől mentes levegőjű legyen otthona, mielőtt a színezést, festést felhordaná a falfelületre, alakítson ki egy glettréteget, mellyel a fal kisebb egyenetlenségeit, repedéseit is el tudja tüntetni.

 

Speciális glettek segítségével különböző eredményeket érhetünk el. Például a Baumit klíma glettel a falakban lévő nedvesség és penészesedés ellen tudjuk felvenni a harcot. Használata elősegíti a falakban lévő pára, nedvesség kieresztését, így akadályozva meg a penészgombák és egyéb kórokozók megtelepedését a falakon.

Ezzel ön is hozzájárulhat a természetes, egészséges és kellemes lakóklíma kialakításához lakásában. A speciális páraszabályozási tulajdonságot az olyan mész és gipsztartalmú vakolatok, glettek segítik elő, melyek nagyobb mennyiségű nedvességet képesek felvenni rövid időn belül mikroporózus szerkezetük következtében. Így külön páraszabályozó berendezések nélkül is kialakítható a megfelelő páratartalom a lakóterekben.

Használatuk beltéren alkalmazható, könnyen felhordhatók kézzel vagy gépi bedolgozással is és optimális csiszolási tulajdonságokkal rendelkeznek. Használatukkal teljesen sima felület alakítható ki. Ha az ön számára is fontos a jó minőségű levegő lakóterében, használja ön is az antibakteriális és antiallergén hatással rendelkező Baumit KlimaGlätte termékünket, melyre szilikát vagy diszperziós páraáteresztő festéket felhordva biztosított lesz a teljes légáteresztés.

Tartalomhoz tartozó címkék: glettelés radiátorzománc