Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Medencefesték, mellyel könnyedén megújíthatja medencéjét

A kerti úszómedencék, halastavak, szökőkutak, betonból készült víz alatti felületek bevonására, festésére alkalmas festékeknek kiváló ellenálló képességgel kell rendelkezniük.

Ellenállónak kell lenniük a viszontagságos időjárási és környezeti hatásokkal szemben, továbbá a klórral, ózonnal, enyhe savakkal, lúgokkal és a medencetisztító szerekkel szemben is védelmet kell, hogy biztosítsanak.

Tehát, ha ön a medencéjét szeretné újrafesteni, megújítani, akkor olyan speciális festéket keressen, ami arra alkalmas. Legyen tartósan vízálló és rugalmas, rendelkezzen nagymértékű fedőképességgel, mely ellenálló a súrlódással és az időjárási körülményekkel szemben. Lehet ez betonfesték, padló vagy medencefesték, mely olyan megszilárdult bevonatot képes létrehozni a felületeken, mely kopásálló, ugyanakkor rugalmas, és korlátozottan nyomásálló.

Ezek a festékek elsősorban kültéri alkalmazásra lettek kifejlesztve, jó ellenálló képességgel rendelkeznek. Tökéletesen alkalmasak erre a célra például a klór-kaucsuk festékek, melyekkel fürdőkádak, medencék, tartályok védelmét is el tudjuk érni. Alkalmazásuk könnyű felvitelt tesz lehetővé, gyorsan száradnak, magas fedőképességgel rendelkeznek és az alapfelülethez való tapadóképességük is rendkívüli, így hosszú időre biztos, esztétikus bevonatot jelentenek a víz alatti felületeken.

Alkalmazásuk során a friss betonfelületeket a teljes megszilárdulás után ajánlott átfesteni. A festés előtt a laza részeket el kell távolítani és a felületet portalanítani kell. A legjobb védőhatás elérése miatt általában két réteg festéket javasolt alkalmazni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonfesték medencefesték