Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Miért érdemes Baumit festékkel dolgozni?

Legyen szó beltéri vagy kültéri falfestésről, minden esetben fontos, hogy kiváló minőségű alapanyagokkal, eszközökkel dolgozzunk. Ugyanis a végeredményt nagymértékben meghatározza az, hogy a felhasznált festékanyag milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Vajon elég élénk lesz a szín? Elég tartós lesz a festés? Pénzügyi szempontból is megéri az adott terméket választani? Amennyiben a Baumit festékekről van szó, akkor ezekre a kérdésekre a válasz, hogy igen.

Tartós vakolás a festés alapja

Falfestéskor sok esetben szükség lehet vakolásra is. Ilyenkor az ehhez használt termékeket is gondosan kell  kiválasztani. A Baumit árukínálatában a vakoláshoz szükséges alapanyagokat is megtalálhatja. A márka festékeit úgy fejlesztették ki, hogy a vakolaton is tökéletes végeredményt nyújtsanak. Amennyiben tehát arra törekszik, hogy a munkája minden részletében olyan legyen, mint amilyennek elképzelte, akkor a Baumit nyerő választás lehet.

Csodaszép színárnyalatok

A festékekből elképesztően széles a színpaletta. Bármi is legyen a kiválasztott árnyalat, a végeredmény élénk, pigmentált lesz. Ha a lakáson belül több színű falat is szeretne festeni, akkor a Baumit színskálájából egymással tökéletesen harmonizáló árnyalatokat tud kiválasztani. Ezekkel a festékekkel akkor is igényes eredményt érhet el, ha vakolás, esetleg kreatív struktúrák kialakítása után keni rá a falra. A webáruházunkban megtalálhatja a minden szempontból megfelelő termékeket, amikkel garantáltan eléri a kívánt hatást, az eredmény pedig nemcsak szép lesz, hanem tartós is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit klíma glett