Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Milyen a jó beltéri falfesték?

Milyen a jó beltéri falfesték?

A legnépszerűbb beltéri falfesték csoportjába a diszperziós változatok tartoznak. Ez annak köszönhető, hogy remek fedést biztosít, mégis jó áteresztő képességgel bír és általában tartalmaz pigmenteket, műanyagot vagy más segédanyagokat. Nem kíséri kellemetlen, szúrós szag a száradását, ezért nem kell hosszan szellőztetni a helyiséget. Ideális körülmények között gyorsan szárad.

Beltéri falfesték színezése házilag vagy géppel

Megtörténhet, hogy az előre bekevert árnyalatok között is megtalálhatjuk a nekünk tetsző változatot, de ez még nem azt jelenti, hogy a felhordás előtt ne kéne alaposan felkeverni. Hogyha egyedi árnyalatot álmodtunk meg, akkor érdemes színkártya alapján választani, amit festékkeverő gép pont ugyanolyanra fog előállítani, a fejlett számítógépek programnak köszönhetően. Házilag elég rizikós elvégezni a színezést. Hogyha kifogyunk a kikevert árnyalatból, akkor szinte biztosan nem sikerül ugyanolyan színűre kikeverni a következő adagot.

A minőségi beltéri falfesték előnyei

A diszperziós változatok lassan kopnak és nem hagynak nyomot sem. Kevés oldószert tartalmaznak és a színtartása is kimagasló. Nagy előny, hogy remek lég- és páraáteresztő. A hígításához nem kell vegyszert használni, hiszen vízzel megoldható. A foltmentes fedés érdekében, ajánlott legalább két rétegben felvinni a beltéri falfestéket. Ideális környezetben egyetlen réteg is elég lehet, hogyha minőségi termékkel dolgozunk.

Beltéri falfesték a fallazúr is

Ez a diszperziós festékek egyik alcsoportjába tartozik. Az alkalmazásával strukturált felületek alakíthatóak ki és többször is lefesthető.

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri falfesték beltéri falfestékek