Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Mindenkit lemos a színről a Ceramic festék

Előbb-utóbb eljön az idő, amikor ki kell festeni a lakást, például a Héra Ceramic festék bevetésével. Miért ne használhatnánk ehhez egy akármilyen terméket? Persze a lehetőség adott és mindenki úgy választ, ahogy szeretne. Ez a döntés viszont merőben meghatározza azt, hogy mennyire lesz tartós és esztétikus a végeredmény. Mert egy forgalmasabb háztartásban nem árt erre is gondolni, amikor lekenjük a falakat.

Már rögtön az első napon megjelenhetnek a kisebb-nagyobb szennyeződések, amiknek az eltávolítása a falfestékkel együtt fog megtörténni. Ezután pedig következhet a hibák kijavítása vagy ismét a festés, esetleg hagyjuk az egészet és megszokja a szemünk egy idő után az irritáló foltokat. Egyik sem hangzik túl biztató alternatívának, ezért érdemes biztosra menni a Héra Ceramic festék által, aminek az alkalmazása ugyanúgy történik, mint akármelyik más festék esetében. A lényeg inkább az összetételben rejlik, ugyanis ezeknek köszönhetően egy extrém, a falfestékek között ritkának számít dörzsálló felületet kapunk. Ez a higiénia szempontjából sem egy utolsó tényező.

Héra Ceramic festék lenyűgöző tulajdonságokkal

Fedőképessége és dörzsállósága egyaránt első osztályúnak számít. Ez azt jelenti, hogy több ezer alkalommal is áttörölhető, dörzsölhető, nem fog lekopni vagy nyoma maradni a tisztításnak. Ebből következik, hogy remek megoldás a Héra Ceramic festék az olyan helyeken, ahol a falfelület ki van téve a szennyeződéseknek, például a konyhában, folyosókon, gyerekszobában, nappaliban stb. De érthető módon, az egészségügyi intézményekben is kimondottan ajánlott a használata.

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri falfestékek Ceramic festék