Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Minőségi Baumit klíma glett olcsón!

Ha Ön is lakásfelújítás előtt áll, vagy építkezésen van vállalkozásának szüksége minőségi alapanyagokra, akkor a Festékaréna.hu-nál tökéletes helyen jár. Minőségi alapanyagokat és késztermékeket biztosítunk különböző felületek festéséhez, felületkezeléséhez. 

Ha glettekre, mélyalapozókra, beltéri fehér falfestékekre, homlokzatfestékekre, speciális festékekre, hőszigetelő anyagokra, gipszekre és egyebekre van szüksége, akkor webáruházunkban garantáltan megtalálja. Előszeretettel ajánljuk belső terek felújításánál és építésénél a Baumit klíma glettet, mely remekül használható apró hibák kijavítására a falakon, homlokzatokon, továbbá előkészíti a felületet az alapozásra és festésre.

A Baumit klíma glett egy különleges termék, ugyanis hozzájárul a helyiségek hőmérsékletbéli optimalizálásához is. Egy páraáteresztő, könnyen feldolgozható, sima felületet biztosító, jó párafelvevőképességgel rendelkező glettről van szó, mely tökéletesen szabályozza a lakótér optimális páratartalmát, így kellemes lakóklímát teremt minden helyiségben, ahol használva volt.

Egy kifejezetten sokoldalú glettről van szó, mely gipszkarton lapok végső felületi glettelésére is alkalmas. Beltéri alkalmazásra lett megalkotva, így felújítandó házak szobáinál remekül alkalmazható annak érdekében, hogy a falak hibamentesek legyenek a festés megkezdése előtt.

Webáruházunkban rengeteg hasonlóan praktikus és minőségi terméket talál, mely elengedhetetlen a hatékony festéshez és falkezeléshez. Nézzen szét webáruházunkban és rendelje meg pár kattintással amire szüksége van még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Glettanyagok Baumit klíma glett