Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Minőségi Cellkolor, Dunaplaszt és Trinát zománcfestékek

A zománcfesték a háztartás számos területén szükséges lehet egy lakásfelújítás alkalmával. Ha például fémcsöveknek, ajtókereteknek, garázsajtóknak vagy egyéb hasonló felületeknek szeretnénk új külsőt kölcsönözni, akkor a zománcfesték a megoldás, legyen szó, fémről, fáról vagy akár betonfelületről. A webáruházunkban Ön is remek oldószeres és vízbázisú termékek közül választhat a Cellkolor, Dunaplaszt és Trinát márkák jóvoltából.

A webáruházunkban kaphatók vízzel hígítható és könnyen felvihető Trinát selyemfényű zománcfesték típusok is, amelyek kiválóan alkalmasak fürdőszobákban csövek, fém- és faszerkezetek és egyéb felületek kezelésére. Népszerű a magasfényű változat is, amely csillogó, ragyogó hatást kelt száradás után, ha fény éri. A minőségi Trinát, Cellkolor és Dunaplaszt termékeket előszeretettel ajánljuk faanyagok, fémfelületek kezelésére, kül- és beltéren egyaránt, ha fontos a vízlepergető, jól átvonó festék alkalmazása.

Miért érdemes minőségi zománcfestékekbe fektetni manapság? Azért, mert a segítségükkel sok év, akár évtized múlva is ugyanazt az eredményt láthatjuk. Az olcsóbb zománcfestékek gyorsan besárgulhatnak, kifakulhatnak. A cégünknél kapható festékek minden, a felületükre jutó nedvességet taszítják, így késleltetik az átvont fémfelületek korrózióját, továbbá a fafelületek esetén a korhadást is megelőzik. Ha Ön is tartós eredményt szeretne, akkor a Festékarénánál jó helyen jár! A webáruházunkban részletes leírást találhat az összes zománcfestékünkről, továbbá remek alapozókkal, falfestékekkel és spray termékekkel is várjuk. Költséghatékony festékek, szép felületek mindenhol!

Tartalomhoz tartozó címkék: Trinát zománcfesték zománcfesték