Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Minőségi Trinát, Cellkolor kerítésfestékek széles választékban

Érdemes néha ránézni a ház körül álló kerítésre, hogy az milyen állapotban van. Ha nem vastag betonkerítésről van szó, hanem klasszikus fém- vagy fakerítésről, akkor érdemes azt időnként lefesteni, hogy esztétikus állapotban maradjon az évek során. Ha házfelújítás előtt áll, akkor természetesen a kerítést sem szabad elhanyagolni, hiszen fontos részét képezi a komplett háztartásnak. 

A festékaréna.hu-nál minőségi Trinát, Supralux, Cellkolor, Dunaplaszt és egyéb gyártmányú zománcfestékeket talál, melyekkel remekül ki lehet festeni az otthoni kerítést. Időtálló és minőségi termékek érhetők el kínálatunkban, melyek között megtalálhatók magasfényű, selyemfényű, multifunkciós, dekor, matt és egyéb típusú kerítésfestékek is.

Ha kifejezetten magasfényű festéket keres, akkor előszeretettel ajánljuk az univerzális Supralux zománcfestéket, mely a legújabb generációs, magas szárazanyag tartalmú, „high-solid” technológiával készült. Remekül használható kül- és beltéri igénybevételnek kitett fa- vas- és egyéb fémfelületek festésére a megfelelő alapozást követően.

Milyen felületeknél jöhet jól a termék? Ajtók, ablakok, bútorok, kerítések, fürdőszobai csövek esetében is ajánlott a Supralux használata, hiszen maradandó hatást biztosít. Könnyen ecsetelhető, kiválóan terül, mindemellett nagymértékben időjárásálló, vastag, rugalmas bevonatot képez a kezelt felületeken, mely csillogó, tükrös érzetet kelt, ha ránézünk.

Webáruházunkban számos egyéb kerítésfestéket és zománcfestéket, továbbá részletes termékleírásokat is talál. Válassza ki a tökéleteset még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: zománcfesték kerítésfesték