Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Mire képes a Renova kádfelújító zománc?

A Renova kádfelújító zománc csodára képes. Nemes egyszerűséggel újszerűvé varázsolhatja a segítségével régi, megkopott kádját. Ám az előkészületek roppantul lényegesek, a teljes siker érdekében.

Mindenek előtt a kezelésre váró felületet mechanikusan meg kell tisztítani, és a zsírtalanítás sem maradhat el. Ha ez a lépés kimarad, akkor a zománc nem tud megkötni, nemes egyszerűséggel lepereg a nem megfelelő körülményeknek köszönhetően. A régi, napfény hatására elsavasodott poliészter felületek külön gondoskodást igényelnek.

A makacs savasság megszüntetésére 2-3%-os szalmiákszesz oldat használható, aminek a közbenjárásával az érintett felület maradéktalanul megtisztítható. A teljes száradásra optimális mennyiségű időt kell biztosítani, hiszen ha ez elmarad, akkor a zománc felhólyagosodik, buborékossá válik, vagyis az igyekezete kárba veszhet. Nagyjából 2-3 nap szükséges ahhoz, hogy a lekezelt felület maradéktalanul alkalmassá váljon a zománcréteg felhordásához.

Ecsettel vagy szórással is felhordható a réteg. Kiadósságának hála kifejezetten takarékos megoldásnak tekinthető, a szemkápráztató végeredményről nem is beszélve. Megviseltes kádját minimális erő és energia rááldozásával jóformán újjá varázsolhatja.

A Renova kádfelújító zománc pénztárcabarát alternatíva!

Felújítás során minden egyes plusz költség számít. Nem mellékes, hogy a felhasznált anyagok milyen kiadásokkal terhelik meg. A tudatos választáshoz hozzátartozik az optimális ár/érték aránnyal rendelkező termék preferálása. A Renova pontosan ilyen jellemvonásokkal megáldott anyagokat kínál, melyekkel könnyű bánni, s melyek pazar végeredményt ígérnek.