Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Olcsó radiátorfesték széles választékban a Festékarénánál

Néha megesik, hogy a fehér radiátor valahogy nem illik bele a szoba összképébe, de szerencsére ezen egy jól megválasztott radiátorfesték révén, bármikor lehet segíteni. Népszerűek manapság az aeroszolos festékek, amelyekkel leszerelés után, könnyen le lehet fújni bármilyen fűtőtestet különösebb probléma nélkül. A webáruházunkban különböző színű és tulajdonságú termékek is rendelkezésére állnak, például hőállóak, szilikonosak és krómhatásúak is.

A Hammerite és a Dunaplaszt konvektor-, illetve radiátorfestékek jól beváltak ez elmúlt években a lakásfelújítások során. A régi házakban a fűtőtestek sokszor viseltes állapotúak, esetleg korrodáltak. Vannak olyan festékeink is, amelyeket kifejezetten rozsdás, elöregedett felületre is fel lehet vinni, így új külsőt kölcsönözhet a fűtőtesteknek. A hőálló, spray kiszerelés egyértelműen az egyik legpraktikusabb választás, ugyanis könnyen ráfújható a radiátor felületére és tartós eredményt biztosít száradás után, megfolyás nélkül.

Remek választás a Hammerite fehér radiátorfesték spray, ha Ön is egy olcsó, de megbízható alternatívát keres a fűtőtestek felújítására. Az egészen 80°C fokig hőálló, akril zománcfestéket előszeretettel használják építőiparosok és fűtésszerelők is. Olcsó és praktikus megoldás, amely ragyogóan fehér felületet kölcsönöz, és sok év múlva sem fog besárgulni. Nagy pozitívum a Hammerite radiátorfestékeknél az is, hogy éveken át tartósan hőállók maradnak az adott értékig. A spray segítségével pontosan, ráadásul gyorsan tud dolgozni és olyan helyeket is el lehet érni, amiket ecsettel nehézkes lenne. Érdemes kipróbálni.

Tartalomhoz tartozó címkék: radiátorfesték radiátorzománc