Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Padlófesték kültéri és beltéri járófelületek kezelésére

Beton és aszfalt burkolatú teraszok, sétányok, műhelyek, garázsok, pincék padlózatának kezelését, festését saját maga is elvégezheti az arra alkalmas festékekkel. Használjon speciálisan ezekhez a felületekhez kifejlesztett termékeket az eredményes munkavégzés érdekében, melyek idő és energia megtakarítását is eredményezik egyben. 

 

Hatékonyságuknak köszönhetően tartós és ellenálló felületeket fog kapni, mellyel pénzt is megtakaríthat, mivel így ritkábban kell majd elvégezni a felületi karbantartást. A minőségi termékek használatával tökéletesebb, tartósabb és hosszabb élettartamot és szép megjelenést nyújtó végeredményt könyvelhetünk el.

Válogasson nálunk a többfajta garázs, beton vagy medencefestékek között, illetve keresse a műanyag vagy gyantás padlófestékeket. Alkalmazhatja őket kültéren vagy beltéren, de találhat ipari területekre való strapabíró festékeket is, melyek akár gépjárműforgalommal is rendelkező ipari és kereskedelmi objektumokhoz alkalmasak, mint például raktárak, üzletek, folyosók, különböző menekülő útvonalak, lépcsők és a legkülönbözőbb szociális helyiségek.

A festékek tisztítható, súrolható felületet fognak eredményezni, melyek a legkülönfélébb háztartási vegyszereknek, mosószereknek vagy elcseppenő motorolajnak, benzinnek is ellenállnak. A padlózat felülete kopásálló, strapabíró, ugyanakkor rugalmas bevonatú lesz. A festékek felvitele könnyű és gyors munkát tesz lehetővé, gyorsan száradnak és esztétikus, fényes vagy félfényes bevonatot adnak a felületeknek. Jó fedőképességgel rendelkeznek, általában két réteget kell felhordani a kiszemelt felületre.

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték betonfesték