Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Paraktikus választás a Dulux konyhabútorfesték

A konyhabútorok idővel veszíthetnek eredeti megjelenésükből, ám a Dulux konyhabútorfesték segítségével könnyedén újjávarázsolhatjuk ezeket. 

Kiváló minőséget képvisel a maga kategóriájában, mivel tartós és esztétikus végeredmény érhető el a használatával. Kifejezetten konyhába való bútorok átfestéséhez fejlesztették ki, de ettől függetlenül, más felületen is alkalmazható, beleértve a fát vagy éppen a fémet. Jó fedőképességgel rendelkezik, gyorsan szárad és a kopásálló bevonatot képez. Ellenáll a konyhai használat során előforduló karcolásoknak, zsíros foltoknak és a tisztítószereknek, így hosszú ideig megőrzi a bútorok szép állapotát.

Miért számít költséghatékonynak a Dulux konyhabútorfesték?

A Dulux konyhabútorfesték használata gazdaságos megoldás, hiszen a festéssel elkerülhetjük az új bútorok vásárlását. Az átfestés nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát megoldás is, mivel csökkenti a hulladék mennyiségét. Ráadásul a festék nagy fedőképessége miatt, kevesebb rétegre van szükség a kívánt hatás eléréséhez, ami tovább csökkenti a felújítás költségeit.

A konyhabútorok átfestése akkor válhat szükségessé, ha a felületük megkopott, karcos vagy egyszerűen csak meguntuk a régi megjelenését. Az átfestés felfrissíti a konyha megjelenését, anélkül, hogy teljesen felújítanánk azt. Érdemes a festést akkor is fontolóra venni, ha az ingatlan eladására készülünk, mivel az újjávarázsolt bútorok vonzóbbá tehetik az ingatlant a potenciális vevőknek. A Dulux konyhabútorfesték használata előtt ne feledjük a felület előkészítését: tisztítsuk meg, zsírtalanítsuk és ha szükséges, csiszoljuk le!

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux konyhabútorfesték