Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Partnereink

Az Akzo Nobel Coatings Zrt, a holland Akzo Nobel N.V. óriásvállalat magyarországi leányvállalata. A festékgyár által forgalmazott termékek magas technológiai és szakmai elvárásoknak felelnek meg és hazánkban a magas minőségű bevonó anyagok zászlóshajója. Az Akzo Nobel által idehaza is bevezetett termékek közé tartoznak az olyan nagy márkák mint a Supralux, Xyladecor, Wallkyd, Dulux vagy Supralux.

A német Karl Bachl GmbH 2004-ben indította el szigeteléstechnikai iparágát Magyarországon. 2012-ben megnyitotta gyártóüzemét Balatonfűzfőn, mellyel sikerült az egyre nagyobb nyomást jelentő logisztikai problémákat megoldani a német minőség megtartása mellett. A jelentős piaci részesedéssel bíró EPS és XPS termékek mellett, a speciális PIR-PUR termékcsalád kiemelkedő műszaki tartalmat és műszaki támogatást kínál.

A Baumit Kft. története még 1810-ben kezdődött egy kezdetleges mészégető kemencével. Az 1990-re már cégcsoportként működő vállalkozás, Magyarosrszágon alapította meg első leányvállalatát. Termékpalettájuk egyre szélesebb és specifikusabb lett az évek során. Magyarországon a legismertebb termékeik a vakolatrendszer (UniPutz, Fino Grande, Fino Fill, Fino Bello), a hőszigetelő rendszerek (Baumit Star, Baumit Pro, Baumit Open), illetve a hidegburkolati rendszerek (Nivello Quattro, Baumocol burkolatragasztók, Baumocol PremiumFuge) közül kerültek ki.

A Decora Trend Color Kft. egy olyan festékcsalád mely 100%-ig magyar festékbolt tulajdonosok konzorciumának kezében található. A Decora bevonóanyagok a szakkereskedők tapasztalatai alapján készültek el és a fejlesztések a végfelhasználók közvetlen tapasztalatai alapján lettek eszközölve. A cég legismertebb termékei közé tartozik a Flexi-Dexi Folyékony fólia és a Murisan homlokzatfesték.

Magyarországon a Düfa termékek forgalmazója a Meffert Hungária Kft, a német Meffert AG festékgyár leányvállalata. A Düfa termékek nagy részét a magas műszaki tartalom megtartása érdekében a Meffert cégcsoport Németországban gyártja és importálja a keleti tagországokba. Ezen termékek közé tartozik a festő-kivitelezők által kedvelt Acryl Wettershutzfarbe időjárásálló zománcfesték, mely tartósan képes helytállni a kültéri fa és fém felületeken egyaránt, illetve az a Kunststoff Flüssig műanyag padlófesték ami kül-és beltéren is képes hosszútávon megoldást nyújtani akár vegyszerrel kezelt felületek esetében is.

Az Egrokorr Zrt.-t nyugodt szívvel nevezhetjük Magyarország leginnovatívabb és a festék-bevonó anyag piacon, szakmailag legkiemelkedőbb cégének. Termékeik minőségét folyamatosan magas szinten tartva, évek óta meghatározó szereplője a magyar festékiparnak és már több környező országba is sikeresen indították be export üzletágukat. Az ipari festékek mellett a lakossági szegmens legkedveltebb termékei közé tartozik az Alvikorr zománcfesték, mely alapozó és fedőfesték egyben és minősége vetekszik az ipari bevonó anyagokkal.

A Mapei Kft. 1991 szeptemberében alakult a Mapei GmbH leányvállalataként. Az akkor még 4 fővel induló vállalkozás mára Magyarország legnagyobb szakmai hozzáértésével rendelkező szakértőgárdáját tudhatja magáénak, kielégítve ezzel a szakma és a laikusok érdeklődését egyaránt. A Mapei termékek széles választékkal nyújtanak megoldást olyan speciális építőipari problémákra is melyekre más gyártóknak már nincsen megoldása.

Az egyik legnagyobb múltra visszatekintő magyar festékgyártó, a Trilak 1907-ben nyitotta meg kapuit, angol lakkok és festékek terjesztésével. A gyár 1924-ben foglalta el ma is használt új "otthonát" a Soroksáron. 2015 óta a Trilak a PPG csoport tagjaként működik és prosperál. 2017-ben a PPG Trilak összforgalmának 80%-át a Héra, a Trinát és a Lazurán termékcsaládok tették ki.

A Soudal Magyarország Kft-t 1990-ben hozta létra a Soudal NV. holding, mely a világ vezető vállalata a poliuretán hab (purhab) és tömítő illetve ragasztóanyag gyártás területén. Magyarországon is elérhető termékkínálatukba tartoznak szilikonok, akrilok, MS-Polimerek, purhabok, tömítőhabok, fa-kontakt-diszperziós és oldószeres ragasztók valamint építési szalagok és fóliák egyaránt. Legújabb termékcsaládjuk, a legnagyobb terhelés alatt is kitünően teljesítő Soudal Fix All termékcsalád.