Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Pattex Palma Fa Expressz 750g

Webshop ár:

2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5997272382932
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: H24
Cikkszám: 24
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.890 Ft
Gyártó:

Gyors kötésű faragasztó

D2 vízállóságú, gyors kötésű diszperziós faragasztó, amely alkalmas faipari termékek és dekorációs anyagok ragasztására. Alkalmazható barkácsoláshoz, bútorkészítéshez (csapok és kötések rögzítése) stb. A megkötött ragasztó áttetsző filmet képez. Csaknem valamennyi fafajtához alkalmazható.

Kiszerelés
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Jellemzői

Felhasználás kész

Gyors kötésű

Vizes diszperziós

Áttetszőre szárad

Alkalmazási terület

Ha a ragasztás azonnali terhelésnek van kitéve vagy gyorsan kell tovább megmunkálni, akkor a PATTEX Palma Fa Expressz a legalkalmasabb faragasztó. A ragasztóanyag mindenfajta faáru és műanyag dekorációs lap ragasztására szolgál. Használható barkácsolásnál, szerelésnél (köldökcsap, csapos kötések, szélesítő és hosszabbító toldások), fugaragasztásra, tömör fa ragasztására és felületragasztásra (furnérozás, farostlemezek, dekor lapok és hasonlók).

Alkalmazás

A ragasztási film enyhén opálos, áttetsző. A ragasztó felhasználását szobahőmérsékleten, optimálisan 14˚C felett kell végezni. Alkalmazható egy- vagy kétoldalas kenéssel is. Az előkészített felületekre a ragasztóanyag felhordható ecsettel, kenőlappal, illetve hengerrel, gépi úton. Kötési idő a kezdeti szilárdsághoz 1–2 óra, a tovább feldolgozáshoz min. 8 óra pihentetési idő szükséges. A végleges kötésszilárdságot a ragasztás 24 óra alatt éri el. A ragasztandó fa nedvességtartalma 10±2% legyen. A ragasztófelesleg a ragasztást követően vízzel eltávolítható, száradás után a ragasztóanyag víz oldhatatlan réteget képez, amelyet csak mechanikus úton lehet eltávolítani.

Fontos tudnivalók

Tárolás: Fagyveszélyes! Szállítása és tárolása csak 5–30˚C- on, zárt edényben történhet. Eltartható a gyártástól számított 12 hónapig. A gyártás időpontját lásd a csomagoláson (év/hónap/nap). A ragasztóanyag a hazai és a nemzetközi rendeletek értelmében nem veszélyes. Csatornába önteni nem szabad. A ragasztóanyagot a kifehéredési pont alatti hőmérsékleten alkalmazni nem szabad, mivel ez alatt a hőmérséklet alatt a ragasztó nem köt meg! A PATTEX Palma Fa Expressz ragasztó ne érintkezzen vas szerszámmal (elszíneződés miatt).

Összetétel

Vinilacetát kötőanyagú, nagy kötési szilárdságú ragasztóanyag.

Felhasználás szerint Ragasztáshoz
Ragasztó típusa Gyorskötésű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Termékajánló

Hasonló termékek