Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Platinum 4in1 Matt Latexfesték

Webshop ár:

23.190 Ft (18.260 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5998672183433
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 1010103023
Cikkszám: 10222
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.290 Ft
Gyártó:

A PLATINUM konyha és fürdőszoba festék különleges adalékoknak köszönhetően tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészedését, tartós, mosható, súrolható, könnyen tisztítható felületet ad.

question_markSzín
Liter

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A PLATINUM konyha és fürdőszoba festék különleges adalékoknak köszönhetően tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészedését, tartós, mosható, súrolható, könnyen tisztítható felületet ad. 2018 óta új névvel és új külsővel, kicsit szebben, kicsit erősebben Platinum 4in1 Matt Latex néven találhatóak meg a boltok és a FestékAréna kínálatában.

Minden olyan helységben ajánlott a használata ahol a pára és a nedvesség felütheti a fejét. A konyha, fürdőszoba és a pince falai egyaránt ki vannak téve azoknak a penészgombáknak amiket nem szeretnénk látni lakásunkban felbukkani. A Platinum 4in1 Latex segít megelőzni az emberi egészségre is káros kórokozók megjelenését és ha már esetleg kialakultak ilyen gócpontok a falainkon, a penész eltávolítását követően, tökéletesen alkalmas a fal rendbehozására és megóvására.

Felhasználás:

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. Amennyiben a falon már megjelentek penészfoltok, azokat Düfa Schimmelentferner penészeltávolítóval kezeljük le, majd a várjuk meg a fal teljes kiszáradását. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd INNTALER diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl. gipszkartonnál, glettelt felületeknél) is alkalmazzunk INNTALER diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

Műszaki jellemzők:

  • Száradási idő: 2-3 óra
  • Átfesthetőség: 2-3 óra
  • Tárolás: 5-25 C° hőmérsékleten
  • Minőségét megőrzi: 24 hónapig
  • Felhordás: Ecsettel, finom szőrű hengerrel. Szórással való felhordását nem javasoljuk.
  • Javasolt rétegszám: 2 réteg
  • Higítás: vízzel max. 5%-ban
  • Kiadósság: 8-10 m2/liter 2 rétegben

Veszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek