Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Platinum Színes Falfesték

Webshop ár:

10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5998672175360
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 30101036
Cikkszám: 2653
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.290 Ft
Gyártó:

A Platinum falfesték, mely 2006-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, 2011. tavaszi gyártástól nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára!

question_markSzín
Liter

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Polifarbe Platinum egy több terméket magába foglaló termékcsalád. A legismertebb tagja a színes beltéri falfestékek és a latex - mosás dörzsálló - 4 az 1-ben, régebbi nevén konyha és fürdőszobafestékek. A célközönség ezeknél a festékeknél egyértelműen azok a felhasználók akik, mindenféle építőipari szaktudás nélkül maguk szeretnének nekiállni és újjá varázsolni vagy csak egy tisztasági festés keretein belül felfrissíteni a lakásuk falfelületeit.

 

A Platinum festékek úgy kerülnek a vödörbe, hogy rögtön a boltban kiválasztott színt tudjuk hazavinni és nem kell kísérleteznünk mindenféle színek összekeverésével, amiket egyébként soha többet nem fogunk tudni még egyszer kikeverni ha véletlenül kevés lenne a már bekevert szín. Természetesen a Polifarbénál azért azokra a vállalkozó szellemű egyénekre is gondoltak akik szerették kevergetni a festékeket ezért nekik kidolgoztak színösszeállításokat melyeket a festékboltokban kihelyezett színkártyákon meg is lehet tekinteni.

 

Míg a 2016-os és 2017-es években a legnépszerűbb színek a barna és szürke világosabb árnyalati voltak, addig a 2018-as trend már egyértelműen a szürke szín uralkodása alatt fog telni. Éppen ezért a Platinum új 2018-as színe is ez alapján lettek kiválasztva.

 

Érdekesség: 2018-ban Év terméke díjjat nyert a Polifarbe Platinum festék.

 

Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést! Hozzáadott formaldehidet nem tartalmaz.

 

Felhasználás:

 

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd INNTALER diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl. gipszkartonnál, glettelt felületeknél) is alkalmazzunk INNTALER diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

 

Műszaki jellemzők:

 

 • Száradási idő: 20°C-on 2 óra (falfelületen).

 • Átfesthetőség: 20°C-on 2 óra (falfelületen).

 • Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

 • Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban, gyártástól számított 24 hónapig.

 • Felhordás: ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.

 • Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg.

 • Higítás: ha a felhordás módja szükségessé teszi, max. 10%-ban vízzel.

 • Kiadósság: 15-20 m2/liter.

 •  
 •  
 •  
 •  
 

Veszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes!

Felhasználás helye Beltéri
Felhasználás szerint Falra
Fényesség Matt
Festék fajta Falfesték
Festék típusa Színrekevert
Higítás Vizes bázisú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.