Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Polifarbe - a minőség jegyében

A falfelületek kifogástalan megjelenése érdekében, érdemes szétnézni a Polifarbe háza táján, hiszen ez a márka időtálló, esztétikus és különleges megoldásokat kínál a falfestés terén. Mivel a beltér arculatát elsősorban a falak színe és struktúrája határozza meg, ezért nem mindegy, hogy mit választunk a festéshez.

Természetes, hogy ilyenkor a legtöbben az esztétikai tényezőket helyezzük előtérbe, hiszen ez nagyban meghatározza majd a végeredmény mivoltát. Bár egyszerűnek tűnhet lefesteni egy falat, ami valóban nem nagy faladat, sokkal inkább az előkészületek jelentik az igazi kihívást, ezt követően pedig a megfelelő termék használata, ami időtálló és esztétikus bevonatot képez a falakon. Ezeknek a kritériumoknak teljes mértékben megfelelnek a Polifarbe termékek.

Többféle változat közül választhatjuk ki azt a festéket vagy mélyalapozót, amivel egyszerűen elérhetjük a kívánt hatást. Nem szabad elfelednünk azt sem, hogy prémium termékkel könnyebb dolgozni. A legtöbb gyártó általában 2 réteg felvitelét ajánlja a tökéletes, összefüggő festett felület elérése érdekében. Viszont egy minőségi Polifarbe termékből elég lehet akár egyetlen réteg is. Pénztárcabarát és időtakarékos megoldás. Természetesen ezzel kapcsolatban minden megtalálható az adott termék leírásában. Fontos, hogy a kívánt hatás elérése érdekében kövessük a gyártó által leírtakat. A tartós védelem érdekében, a Polifarbe mosható falfestékeket is kínál. Ennek köszönhetően nem kell minden alkalommal javítgatni a koszolódott részeket, hiszen elég csak tisztára törölni.

Tartalomhoz tartozó címkék: falfesték polifarbe