Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Polifarbe Inntaler beltéri falfesték

Webshop ár:

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5998672111504
(3)
Gyártó cikkszám: 5251
Cikkszám: 725
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.890 Ft
Gyártó:

Különleges minőségű, extra fehérségű, oldószermentes, jól színezhető, illatosított, vízzel hígítható falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.

question_markSzín
 
Liter
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Polifarbe Inntaler egy jól fedő 2 rétegben, szép egyenletes, tiszta fehér felületet biztosító falfesték. Versenytársai a Héra és a Caparol és a Tilatex beltéri falfestékek. Minőségét tekintve azoknak ajánljuk, akik régebben csak a Diszperzit vagy a Héra márkák egyikével festettek. Mint a piacon található többi beltéri falfesték az Inntaler is vízzel hígítható és már nincsen az a kellemetlen szag festés után, amit a régmúltban tapasztalhattunk 1-1 felújítást követően. A gyártó kifejezetten figyel arra, hogy a végfelhasználó kegyeit elnyerje ezért illatosító adalék felhasználásával készíti a beltéri falfestékeit. Aki a falak felújítására szánja el magát, felkészül arra, hogy mind magára, mind a nem kívánt felületekre (bútor, ablak, padló, stb.) rá fog csöppenni a festék, ezért ma már a bevonó anyagok többsége tartalmaz olyan speciális adalékot ami csökkenti a hengerről való lecsöppenést, ezzel megkímélve a felhasználót a kellemetlen foltoktól és kényelmetlen kaparástól. Az Inntaler matt bevonata szép, esztétikus bevonatot képez a falon és selyemfényű társaihoz képest, sokkal hatásosabban elrejti azon egyenetlenségi hibákat amik surlófény esetén szépen megmutatkozhatnak.

Különleges minőségű, extra fehérségű, oldószermentes, jól színezhető, illatosított, vízzel hígítható falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.

Felhasználás: 

A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erősen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken -a szívóképesség kiegyenlítésére, valamint a sötétebbre színezett Inntaler beltéri diszperziós falfesték felhordása előtt a foltosodás elkerülésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler beltéri diszperziós falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet két rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő -kb. 2 óra -száradási időt. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Műszaki jellemzők:

 • Felületi megjelenés: matt, fehér
 • Száradási idő: 20°C-on 2 óra
 • Átfesthetőség: 20°C-on 2 óra
 • Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
 • Minőségét megőrzi: 24 hónapig
 • Felhordás: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
 • Javasolt rétegszám: 2 réteg
 • Higítás: első rétegben max. 20% vízzel, második és harmadik rétegben 10% vízzel.
 • Kiadósság: 6-8 m2/liter 2 rétegben, erősen függ a felület minőségétől

Biztonsági adatok: A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Veszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes!

Szabályozási tájékoztatás:

 • S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó
 • S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Felhasználás helye Beltéri
Felhasználás szerint Falra
Fényesség Matt
Festék fajta Falfesték
Festék típusa Diszperziós
Higítás Vizes bázisú

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 08. 01.
Kiváló fedés, ragyogó fehérség (nem színeztem).
|
2020. 11. 02.
Mióta világ a világ az Inntaler a király
|
2017. 04. 08.
Régebben Hérát használtam, de az Inntalerrel is meg voltam elégedve, lehet még egy kicsit jobban is fedett.