Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Polisztirol lap a korszerű hőszigeteléshez

Polisztirol lap a korszerű hőszigeteléshez

Köztudottan ismert a polisztirol lap kitűnő hőszigetelő tulajdonsága. Gazdaságos választás, ha új ház építésénél vagy felújításkor ebből készül a homlokzat szigetelése. Nem szabad elkapkodni a kivitelezést, mert rendkívül sok múlik azon, hogy milyen alapanyagok, milyen módon kerülnek felhasználásra.

A szakszerű módon kivitelezett polisztirol lapokból készült hőszigeteléssel rengeteg felesleges kiadástól óvjuk meg magunkat a későbbiekben. Télen és nyáron kellemes hőmérséklet uralkodik az épületen belül és ehhez sokkal kevesebbet kell használni a klímát, illetve a fűtést. Ebből következik, hogy jelentősen lefaraghatunk a várható kiadásokból, ha a megfelelő vastagságú és típusú polisztirol lapokkal szigeteljük az otthonunkat. A technológia folyamatosan fejlődik, egyre jobb hatásfokkal rendelkező termékek látnak napvilágot. Jelenleg az egyik legjobb minőséget a hőre lágyuló, cellás szerkezetű EPS lapok garantálják.

A szálas szigetelésnél jelentősen olcsóbb, tehát költséghatékony megoldás. Ezen felül, nem káros az egészségre. A hagyományos szálas szigetelőanyagokban ugyanis megtelepedhetnek a gombák és különféle baktériumok. A padlólapok alá és az emeletek közé érdemes BACHL-Nikecell lépésálló és grafitadalékos polisztirol lapokat fektetni. A hőszigetelés mellett, a hangszigetelő tulajdonságait is érdemes kiemelni, ami zajos környezetben kifejezetten előnyösnek számít. Egyszeri befektetés, ami egy átlagos családi ház esetében néhány éven belül teljesen megtérül, az alacsonyabb költségeknek köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: polisztirol polisztirol lap