Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Profi homlokzatkezelés a Dryvit festékrendszer támogatásával

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a kérdés, hogy a házunk, lakásunk milyen energetikai besorolással rendelkezik? Ez azért lényeges szempont, mert minél jobb ez az érték, annál kevesebb pénzt kell költeni a fűtésre, hiszen ez lényegében azt jelenti, hogy az ingatlan hőszigetelő képessége megfelel a feltételeknek. A Dryvit festékrendszer nagy segítséget nyújt a homlokzatkezelés alkalmával, amikor nem csak arra kell törekedni, hogy a fal kellőképpen dekoratív legyen, hanem egyúttal a megfelelő hőszigetelőképességre is oda kell figyelni. 

 

A számok önmagukért beszélnek, ugyanis a tapasztalatok szerint 30-70 százalékkal csökken a hőveszteség, ha a falakra speciális tulajdonságokkal rendelkező festékanyag kerül, ami hozzájárul a hőszigetelőképesség növeléséhez.

A Dryvit termékcsalád pont ilyen, melynek alkalmazása nélkülözhetetlen, ha figyelmet fordít arra, hogy az élettere ne csak szép és kényelmes, hanem energiatakarékos is legyen. A festék energetikai hatása akkor sem csorbul, ha nem új, hanem egy régebbi lakóházról van szó, éppen ezért soha nincs késő ahhoz, hogy a Dryvit festék használata mellett tegye le a voksát.

A megfelelő vastagságban felvitt festékréteg megakadályozza a páralecsapódást, megelőzi a fal nedvesedését, valamint gátat szab a penészképződésnek. Az idő múlásával a bekoszolódott homlokzatot könnyen újra lehet festeni, még akkor is, ha egy teljesen másik színt választ. A paletta meglehetősen színes, így garantáltan megtalálja azokat az árnyalatokat, melyek elnyerik a tetszését - csak tudjon választani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dryvit Dryvit festékrendszer