Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Remekül felszerelt festék webáruház

Már idejét sem tudja, mikor meszelte be utoljára otthonát? Pedig a háza is megérdemli a törődést. Frissítse fel új színekkel és mintákkal, varázsolja meghittebbé lakhelyét, cserébe pedig tisztaságot és javuló közérzetet fog tapasztalni! Amennyiben egy minden tekintetben megbízható festék áruház után kutat, akkor akár már most is befejezheti a keresést. A FestékAréna bőséges választékkal várja Önt. A festék webáruház minőségi kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a munka kivitelezéséhez.

 

Higgye el, élmény lesz a festés ezzel az alapanyag felhozatallal! Többek között alapozók, glettek, tapéták, speciális festékek, ragasztóanyagok és tömítőanyagok egyaránt fellelhetőek a raktárkészleten. Érdemes ellátogatnia ebbe a rendkívül jól felszerelt festék webáruházba, mert itt valóban mindent megtalál egy helyen.

Amennyiben meglehetősen laikus a mázolás témájában, kérje ki a webshop szakértő munkatársainak a véleményét és tanácsát! Az online boltban természetesen a festőszerszámok is megvásárolhatóak. A festék webáruházban minden egyes termékre legkevesebb 12 hónap jótállás vonatkozik.

Ha valamelyik árucikk 72 órán belül meghibásodna rendeltetésszerű használat mellett, akkor pedig cseregarancia érvényesíthető. A festék webáruházból pillanatok alatt lebonyolítható a rendelés és a házhozszállításra sem kell várnia 1-2 munkanapnál tovább. Látogassa meg a weboldalt és csapjon le a legfrissebb kedvezményekre!

A leárazott termékekre az akció menüpont alatt lelhet rá. Újítsa meg saját és családja környezetét! Festésre fel!