Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Sadolin Yachtlakk 0,75 L

Webshop ár:

5.190 Ft (4.087 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5903525010088
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5128824
Cikkszám: 6632
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: 1.290 Ft
Gyártó:

A Sadolin Yacht Lakk rendkívül ellenálló az időjárásnak, az édes víz és sós víz illetve sós levegő okozta káros hatásoknak.

question_markSzín
Színtelen
Liter
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alkid bázisú, oldószer tartalmú, kültéri, színtelen, átlátszó, fényes lakk. Alkalmazása javasolt mindenféle kültéri fafelületre, ahol fokozottan napfénnyel, idôjárás okozta kopással és vízzel szembeni rendkívüli ellenálló képesség szükséges. Rendkívül ellenáll az idôjárás okozta kopásnak és a víznek. Kiemelkedô UV védelmet biztosít.

Felhasználási területek:

A Sadolin Yacht Lakk külsô fafelületek kezelésére alkalmas. Csúcsminôségû, színtelen, oldószeres lakk, ami az UV sugárzásnak ellenálló adalékot is tartalmaz. Alkalmas minden külsô fafelület kezelésére a vízvonal felett. Magasfényû felületek kialakítására szolgál. A Sadolin Yacht Lakk segítségével olyan felületet hozhatunk létre, amely igen jól ellenáll az idôjárás okozta kopásnak, a napsugárzásnak, a víznek, a tengervíznek is ill. a sós levegônek. Hatása rendkívül hosszú ideig tart, így a Sadolin Yacht Lakkal bevont felület csak ritkán igényel karbantartást. Mindenféle kültéri fafelületre ajánluk, ahol fokozottan napfénnyel, idôjárás okozta kopással és vízzel szembeni rendkívüli ellenálló képesség szükséges.

Tulajdonságok:

 • Védelmet biztosít az UV sugárzással szemben
 • Ellenáll a víznek
 • Ellenáll a tengervíznek
 • Ellenáll a sós levegônek

Felhasználási útmutató:

A lakkozandó fafelületnek száraznak és tisztának (szennyezôdés-, viasz- és pormentesnek) kell lennie. Új vagy lecsiszolt felületû faanyagot elôször Sadolin Base-zel favédelemben kell része síteni, vagy alapozzunk hígított Sadolin Yacht Lakkal (A keverék 1 rész Supralux H-100 szintetikus hígítót és 4 rész Sadolin Yacht Lakkot tartalmazzon. A keveréket alkalmazás elôtt és közben idônként jól keverjük meg.) Használat: A Sadolin Yacht Lakkot ecsettel vigyük fel a felületre. Két vagy három rétegben alkalmazzuk az elérni kívánt magasfény és tartósság szerint. Az egyszer lekent felület 4-6 óra után már nem ragad, a következô réteg 8-10 óra múlva vihetô fel.

Az elôzôleg felvitt festéket teljesen el kell távolítani, hogy csak a tiszta fafelület maradjon, majd úgy kell kezelni, mintha új faanyagot használnánk. Az elôzôleg lakkozott vagy pácolt felületet elég csak finoman lecsiszolni a Sadolin Yacht Lakkal való alkalmazása elôtt, amennyiben a felület tiszta, zsír- és politúrmentes. A Sadolin Yacht Lakk alkalmazása elôtt azokat a rétegeket, amelyeket elôzôleg sós tengervíz vagy édesvíz ért, meg kell tisztítani, csapvízzel le kell mosni, vagy egészen a nyers felületig le kell csiszolni. Így érjük el a legjobb tapadást. Gyantás faanyagot elôször nitrohígítóval kell megtisztítani. A hígításhoz H-100 hígító használható, az eszközök tisztítása ugyanezzel a hígítóval történjen, majd utána szappanos vízzel. Felhasználás elôtt egybefüggôen távolítsuk el a lakk felületérôl az esetleges bôrréteget és az anyagot alaposan keverjük fel. Ne használjuk 5˚C alatti hômérsékleten! Fagytól óvjuk! A Sadolin Yacht Lakk beltéri használatra is alkalmas. (Járófelület lakkozására inkább parkettalakkot célszerû választani.)

Javasolt bevonatrendszerek:

 • Alapozás: 1 x Sadolin Base vagy hígított Sadolin Yacht lakk (1 rész Supralux H-100-as szintetikus hígító és 4 rész Yacht lakk)
 • Lakkozás: 2-3 x Sadolin Yacht Lakk

Műszaki jellemzők:

 • Kiszerelés: 0,75 L, 2,5 L
 • Színválaszték: színtelen
 • Felhordási módok: ecset
 • Hígítás: Supralux Szintetikus hígítóval
 • Eszközök Tisztítása: használat után vízzel vagy szappanos vízzel
 • Kiadósság: (1 rétegben) 1 liter lakk 8-10 m2 felület egyszeri bevonására alkalmas
 • Száradási idô: 4-6 óra után már nem ragad, 1 nap múlva száraz (20°C-on)
 • Átfesthetô: önmagával, 8-10 óra múlva
 • Minôségmegôrzési idô: 60 hónap
 • Alkalmazási Körülmények: Ne használjuk 5˚C alatti hômérsékleten! Fagytól óvjuk!

Felhasználás helye Kültéri
Felhasználás szerint Fára
Fényesség Fényes
Festék fajta Lakk
Higítás Oldószeres

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.