Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Sokoldalú megoldást kínáló festék spray

A festék spray valószínűleg sohasem megy ki a divatból, mivel a használata egyszerű és gyors. Egészen nagy felületeket festhetünk le, minimális idő alatt, ráadásul kevés energiabefektetéssel. Az egyszerű használathoz hozzátartozik a nehezen hozzáférhető helyek kitöltése is. Ahová egy ecsettel vagy hengerrel nem lennénk képesek beférni, az a festék spray-el nem okozhat gondot. Miért nem festünk le mindent szórásos eljárással? A felület előkészítése nagyjából minden tekintetben megfelel az egyéb módszerek esetében alkalmazott metodikával.

Szennyeződések eltávolítása, zsírtalanítás, csiszolás, portalanítás, alapozás és festés. Nagyjából ez a kulcsa annak, hogy tartós és szép felületet kapjunk, na meg a technika. Ha túl közelről fújunk és túl sokat, akkor megfolyik. Ha túl távolról, akkor meg nehezen fed. Akárcsak az ecset vagy a henger használatát, a festék spray alkalmazását is gyorsan el lehet sajátítani. Amire viszont különösen nagy gondot kell fordítanunk, az a maszkolás. A festendő felület környezetét alaposan le kell takarni, mert az apró festékszemcsék olyan helyen is megtapadnak, ahol nem szeretnénk.

Festék spray különféle kivitelben

Ezen kívül már csak azt kell meghatároznunk, hogy milyen változatot érdemes alkalmazni az adott feladathoz. A kopott fűtőtestek esztétikai megújulásához radiátor festék spray használata ajánlott, a hőálló tulajdonságai miatt. Az inox felületek is átfesthetőek, de kifejezetten kovácsoltvashoz is megtalálható a megfelelő változat. Sőt, még a cink, illetve a horganyzott felületek esetében is létezik megoldás.

Tartalomhoz tartozó címkék: festék spray festék spray fémre