Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Soudal szilikon, az univerzális, használatra kész tömítőanyag

Mire is lehet felhasználni egy hőálló tömítést? Igazából a név magáért beszél. Tehát, leginkább olyan helyeken alkalmazható, ahol magas hőmérséklet keletkezik, vagyis kályhák, kazánok, füstcsövek tömítéséhez, ugyanis a használatra kész tömítő +1500 fokig hőálló. De ez csak egy a sok felhasználási területek közül! A Soudal szilikon kiváló minőségű termékcsaládja ennél sokkal univerzálisabb. 

A különböző termékek szinte bármilyen rés kitöltésére alkalmazhatóak, mint például építőipari-, szerkezeti-, vagy üvegezési fugákhoz, burkoláshoz, vagy akár fémek csatlakozási pontjaihoz, ugyanis nem repednek, nem töredeznek, kikeményedés után rugalmasak maradnak. Kapható ecetsavas, ecetsav nélküli, penész-, és gombagátló, hőálló, gyorskötésű, valamint festhető változatban is, az Ön igényeinek megfelelően.

A Soudal szilikon termékeit könnyű használni, hiszen gyorsan kötnek, UV-állóak és színtartóak. Azbesztmentesek, így az Ön és a környezetében élők egészségére sincsenek káros hatással. Viszont használat előtt a tömíteni kívánt felületnek szinte minden esetben tisztának, száraznak, por-, és zsírmentesnek kell lennie, hogy a tömítőanyag pozitív tulajdonságai érvényesülni tudjanak.

Ez alól kivételt képez a kályhatömítő. Itt az előkészítés során érdemes benedvesíteni a porózus felületet a minél tökéletesebb tapadás biztosítása érdekében. A Soudal szilikonnak nemcsak a termékei fantasztikusak, hanem az ára is. Bármelyik alternatívát is választja, az ár-érték arány mindegyik termék esetében kiváló! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Soudal szilikon szilikon