Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Renova kádfestékek

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Ár
Festék típusa
Fényesség
Kiszerelés
Mililiter
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

 

A Renova kádfesték nyomában

A Renova kádfesték kiadós, és tartós. Nagyjából ez a két jellemvonás az, amiknek a jelenléte tökéletessé varázsolhat egy terméket. Természetesen, ehhez a könnyed használhatóság is hozzá tartozik. Ha ismeri az alkalmazás pontos módját, akkor nem érheti negatív meglepetés a kivitelezésben. Nagy hangsúlyt kell fektetnie mind az előkészítés módjára (a pontos paraméterek betartása mellett), mind a kivitelezés: festés fázisára, mind az utómunkálatokra. Például tudta, hogy a zománcot nagymértékben roncsolja, szó szerint megtámadja a hipo? Ha nem kíván kárt tenni kádjáan, akkor a tisztítószerekkel érdemes óvatosan bánnia, s a hipohoz hasonló komponensű termékeket a legjobb, ha végérvényesen száműzi környezetéből. Akkor lássuk, hogy milyen előkészítést igényel a kádfelület. Az első, és legfontosabb a mechanikai megtisztítás. Az egyik legidőigényesebb feladat ez, ám nem kihagyható. A zsírtalanítás is prioritást élvez, hiszen a csúszós, rossz tapadású kád nem alkalmas a renoválásra. A régi poliészter tárgyakat, melyek napfény hatására elsavasodtak a legjobb 2-3%-os szalmiákszesz oldattal lekezelni. A száradásnak azért minimum 2-3 napot feltétlenül biztosítania kell. Ha utóbbit nem garantálja, akkor a zománc felhólyagosodhat, buborékosodhat.

A Renova kádfesték felvitele

A kádfesték ecsettel, és szórással is felvihető. Előbbi esetben hígítás nem szükséges, míg utóbbinál metallux átvonólakkalk megoldható. A keverési arány öt egység „A” és egy egység „B” komponens. Az így létrehozott elegy két órán keresztül nem gélesedik.A tökéletes végeredmény érdekében két réteg felvitele javasolható! Az oxidáló szerek, ahogy azt fentebb is említettük komoly kárt tehetnek munkájában, így használatukat mindenképpen kerülje!

Összehasonlító
Gyártó