Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Supralux TILATEX Beltéri falfesték Fehér

Webshop ár:

8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5992457507001
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5516994
Cikkszám: 11242
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.890 Ft
Gyártó:

Vizes diszperziós beltéri falfesték, beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, (vakolat, beton, gipszkarton, üvegszálas tapéta) megfelelő előkészítés utáni festésére.

question_markSzín
 
Liter
16l
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 24!

Leírás és Paraméterek

Kiváló fedőképességű, matt, mosható bevonatot ad. Könnyen felhordható, hosszú nyitott idejű, kimagasló fehérségű, páraáteresztő. Tárolás +5 és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az MSZ 13910 szerint. A termék fagyveszélyes!

Műszaki jellemzők:

  • Minőség megőrzési idő: Előírásszerű tárolás esetén 24 hónap
  • Színezés: Supralux Falfesték színezővel max. 5%-ban keverhető
  • Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás
  • Hígítás, eszközök tisztítása: Maximum 5 % vízzel hígítható. A termék hígításával javulnak az alkalmazástechnikai tulajdonságok.
  • Kiadósság: 10-11 m2/l/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától
  • Száradási idő 20°C-on: Kb. 4-6 óra, átfesthetőség 20°C-on: Kb. 4-6 óra

Felületelőkészítés, felhordás:

A festendő felületeknek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A levelesen leváló, táskásodó, repedezett, régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani és a felületet ki kell javítani (habarcs, glett). Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható és a felületet a festék felhordása előtt mélyalapozni kell. A porózus, nedvszívó felületeket Supralux Impregnáló mélyalapozóval szilárdítsuk meg.

A fal, a festék és a levegő hőmérséklete +5°C felett legyen. Korongecsettel, hengerrel vagy Airless szórással hordható fel. A festéket felhasználás előtt alaposan keverjük össze. Az egyes rétegek között a hőmérséklet és a páratartalom függvényében legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A még nedves festék vizes mosással távolítható el a munkaeszközökről.

Javasolt bevonatrendszerek:

1. Még nem festett, új beltéri falfelületekre:

A még festetlen, meszelt vakolatot Supralux Impregnáló mélyalapozóval pórustömítjük. Szükség szerint a falat beltéri kézi glettel simítjuk. Glettelés után Supralux Impregnáló mélyalapozóval ismételten alapozunk. Az így előkészített felületre 2-3 réteg Supralux Tilatex Beltéri falfestéket hordunk fel.

2.Korábban már festett falfelületek felújító festése:

A repedezett, laza festékréteget kaparással, csiszolással el kell távolítani, a felületet foltgletteléssel ki kell javítani, azt követően kefével Supralux Impregnáló mélyalapozóval mélyalapozni, majd 2 réteg Supralux Tilatex Beltéri falfestékkel átfesteni.

Felhasználás helye Beltéri
Felhasználás szerint Falra
Fényesség Matt
Festék fajta Falfesték
Festék típusa Diszperziós
Higítás Vizes bázisú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.