Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Betonfestékek és padlóbevonatók

Rendezés:

Betonfesték a beton biztos termék!

A betonfesték kiválasztása, és megvásárlása lényeges momentum, különösen akkor, ha otthonában teljes sikert kíván elérni a járófelületek kezelésekor. Akad néhány olyan tényező, melyeket a legjobb, ha folyamatosan a szeme előtt tart. A száradási idő épp annyira nem mellékes, mint az átfestéshez szükséges másodpercek. Rengeteg időt, és energiát takaríthat meg azzal, hogyha a lehető legideálisabb jellemvonásokkal megáldott terméket választja. Ez azonban még korántsem minden. Az anyagiak oldaláról sem lényegtelen, hogy mennyi festéket használ fel, hogy mennyire hígítható az anyag, azaz a tevékenység közben mennyi vész el a felvitt betonfestékből. A kétórás száradási, és átfestési intervallum abszolút megszokottnak mondható, amire bátran tekinthet kedvező ajánlatként. Minimum dupla rétegben érdemes felvinnie a festéket abban az esetben, ha tartós végeredményben bízik, s nem kíván hónapról hónapra a renoválás költséges oltárán áldozni. A felület milyensége sem elhanyagolható, pláne akkor nem, ha hangsúlyos a hosszan tartó, szemkápráztató végeredmény. A felújítás bár izgalmas feladat, nagyon sok lemondással, és áldozattal jár, éppen ezért érdemes törekednie a tökéletes munkavégzésre, mely csak és kizárólag megbízható alapanyaggal működhet.

A betonfesték színárnyalatairól

A kinti, száraz felületeknek: erkélyeknek, lépcsőknek, gangoknak, egyéb lebetonozott egységnek nagy szüksége van a védelmet nyújtó festésre. Az időjárási viszontagságok ugyanis jócskán megtépázhatják ellenállásukat, ami azonban egyrészt orvosolható, másrészt sok esetben megelőzhető. A minőség preferálásával a tökéletes, tartós, hosszú élettartamot, és szép külsőt nyújtó végeredmény bebetonozható!