Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ragasztók

Rendezés:

Válassza a Mapei termékeit!

Mindenki életében legalább egyszer elérkezik az a pillanat, amikor kénytelen felújítania a lakását. Rettenetesen körülményes procedúra, ezért nehézkes belekezdeni. Nyilvánvalóan kapkodni sem érdemes, mivel az rányomhatja a bélyegét a munka minőségére. Számos tényezőre muszáj odafigyelni. Talán mindközül a legnehezebb a minőségi és pénztárca barát termékek kiválasztása. A Mapei termékeit pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik. Weboldalunk kínálatában temérdek ajánlat közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb csemperagasztót. Elsősorban fontos megjegyezni azt, hogy hol szeretne csempézni, mekkora és milyen anyagú a tervezett burkolat.

A Mapei csemperagasztókból nagy a választék a webshopunkban, így minden variációra tudunk Önnek alternatívát nyújtani. Kültéri burkolatragasztásnál érdemes odafigyelni arra, hogy fagyálló és flexibilis legyen a ragasztó, mivel, ha nem ilyet választ, akkor a burkolat elválasztódik a felülettől. A Mapei termékei erre is nyújtanak alternatívát, hogy elkerülhesse az ilyen típusú problémákat. A beltéri burkolás könnyebb feladatnak ígérkezik, de itt is jó, ha körültekintően választ. Általánosságban véve ilyenkor elég egy alap Mapei csemperagasztó, főként a fali csempénél. Padlóburkolás kisebb lapok esetében is elég lehet egy alap (bázis) ragasztó, de nagyobb daraboknál már érdemes inkább a flexibilisebb verziót választania. Amennyiben sikerült kiválasztania az Önnek aktuális Mapei terméket, akkor ajánlott felkeresni szakember segítségét, mivel precíz odafigyelést igényel a munkálat.