Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Homlokzati festékek, vakolatok

Rendezés:

Homlokzatkezelés Dryvit rendszerrel

Biztosan Ön is hallotta már azt a kifejezést, hogy dryvitozás. Ha nem jut eszébe, hogy hol, vagy esetleg valamiért nem találkozott még ezzel, akkor segítünk: külső homlokzatok szigetelésénél alkalmazzák ezt a furcsa megnevezésű, de annál hasznosabb találmányt. Mára kiemelt fontossággal bír a lakásaink energetikai korszerűsítése, amelyben kiemelkedő szerepet játszik az épületek szigetelésének a minősítése is. Ebből adódóan nem meglepő, hogy az újonnan épülő házaknak mára szigorú hőszigetelési feltételeknek kell eleget tenniük. Ezeket az előírásokat az építészek elsősorban a Dryvit rendszerrel teljesítik. Az otthonunk külső homlokzata két szempontból is kiemelkedően fontos szerepet vállal magára. Először is, a már említett hőszigetelési, és másodszor esztétikai funkciót. Az előbbi esetében a nemesvakolat jelenthet Önnek segítséget, míg utóbbi esetében a homlokzatfesték.

A homlokzati hőszigetelés képes 30-70 százalékkal csökkenteni a falakon elszökő hőveszteséget, és közel bármilyen homlokzati felületen alkalmazható. A Dryvit  a légáteresztő képességének köszönhetően, hatékonyan lép fel a pára és a falak nedvessége ellen is, így megelőzhetők a későbbi penészedések. A Dryvit rendszer új és régi épületek esetében is alkalmazható. A különböző szemcsetípusokban is választható nemesvakolat kellően erős ahhoz, hogy még a lábazat igénybevételét is elbírja. Az idő múltával elkoszolódott vakolatnak a színét pedig könnyen újra festhetjük a tömérdek színválasztékban létező homlokzatfesték valamelyikével.