Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hőszigetelő lemezek

Rendezés:

Külső homlokzat egyszerű szigetelése minőségi polisztirol lapokkal!

Házak építésénél és felújításánál mindig szóba kerül a hatékony szigetelés. A hőháztartás az egyik legfontosabb szempont minden modern ház építésénél, és a külső homlokzatok szigetelését a legtöbb esetben már minőségi polisztirol lapokkal szokták megoldani, melyek kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkeznek. Webáruházunkban Önnek is elsőrangú polisztirol lapokat biztosítunk, ha például utólag szeretné szigetelni otthonát, vagy új házat épít és már előre szeretne gondolkozni a hőháztartás terén. EPS80-as Policorol, BACHL-Nikecell, lépésálló és grafitadalékos polisztirol lapokat is kínálunk Önnek, melyek mind más tulajdonságokkal gazdagítják hőszigetelését.

Érdemes nálunk nagy mennyiségben vásárolnia, mivel kiváló ajánlatokat biztosítunk minden egyes termékünkre, ha minket választ! Rengeteg céggel dolgoztunk már együtt, és minden esetben meg voltak elégedve termékeinkkel. De miért érdemes a mi polisztirol szigetelőelemeinket választani? A cellás szerkezetű, hőre lágyuló, kiváló hőszigetelő, gazdaságos EPS polisztirol lapok a szálas szigetelésnél fajlagosan olcsóbbak, ráadásul jelenleg is az egyik legjobb minőségű szigetelőanyagnak számítanak az egész világon. Elsődlegesen a külső homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazhatja termékeinket, azonban vannak speciális lépésálló és grafitadalékos lapjaink is, melyek egyéb szituációkban is jól felhasználhatók. Az EPS 80-as polisztirol lapokat számos tulajdonság teszi kiváló választássá. Könnyű alapsúly, megfelelő szilárdság, egyszerű alakíthatóság, praktikus beépíthetőség, nem káros a környezetre. Válassza Ön is termékeinket még ma!