Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hőszigetelő rendszer ragasztók

Rendezés:

XPS lap ragasztók polisztirol lapokhoz elérhető áron

Modern házak megfelelő hőszigetelése gyakran kihívást okoz vállalkozóknak, építkezőknek. Manapság éppen ezért használnak rengetegen polisztirol lapokat homlokzatok szigeteléséhez, mivel egy rendkívül jó minőségű és megbízható anyagról van szó. A polisztirol lapokat természetesen valahogyan rögzíteni is kell a házra, ehhez pedig az XPS lap ragasztók számítanak a legbiztosabb megoldásnak. Nincs más dolga, mint kinézni a megfelelő polisztirol laphoz a megfelelő XPS lap ragasztót webáruházunkban, és már meg is rendelheti a terméket egy kattintással!

Gyors vásárlást és elérhető árakat biztosítunk építkező cégeknek, vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt, akik lakásfelújítás, szigetelés előtt állnak vagy éppen az új ház hőháztartását tervezik. Miért érdemes XPS lap ragasztóinkat választani? A Terranova Classic Graphite rendszerek alapeleme ugye az expandált grafit polisztirol, avagy EPS hőszigetelő lap, amelyhez a legjobb ragasztónak manapság a vékonyágyazatú Weber M701D számít. Mind műszaki, mind gazdaságossági szempontból megfelelő megoldást nyújt a ragasztó homlokzat hőszigetelésére, hiszen felhelyezés után, hacsak valami komoly szerencsétlenség nem éri a házat, örökké ott tartja a polisztirol lapokat. Az XPS lap ragasztó termékek kiválóan alkalmasak homlokzati polisztirol lap, XPS lap és egyéb lábazati lapok, illetve Grafit alapú hőszigetelő lap praktikus felragasztásához, valamint beágyazásához. Nézzen szét Ön is webáruházunkban és válassza ki azt a polisztirol lapot, valamint ragasztót, mely legjobban megfelel elképzeléseinek!