Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Gemini parkettalakkok

Rendezés:

Gemini parkettalakk

A Gemini parkettalakk pozitív tulajdonságait napestig lehetne sorolni, így megpróbáljuk tömören összefoglalni a termékben rejlő (szabad szemmel is pazarul látható) előnyöket. Kimagasló a szárazanyag tartalma, felvitele „húsos” lakkréteget biztosít. A felkenést követően tükörsimára kifeszül. Kiválóan: egyszerűen, gyorsan, eredményesen terül. Magas fényű bevonatára nagyfokú kopásállóság, rugalmasság, és karakteres keménység jellemző. Parkettákhoz, vagy más, beltéren található falfelületekhez nagy hatásfokkal alkalmazható. Ez igaz mind az új, mind a régi felületekre egyaránt. Hígítást nem igényel, aminek hála további időt, energiát spórolhat meg. A felvitel módja önre van bízva: használhat hagyományosan ecsetet, de nagyobb felület esetén a henger sem elvetendő ötlet. Azt a megoldást preferálja inkább, melyet praktikusabbnak tart. Mivel a termék tűzveszélyes, így alkalmazása során sem a nyílt láng használata, sem a dohányzás nem engedélyezett!

A Gemini parkettalakk az ecsetek szemszögéből

A fenti lista segítségével megismerhette a termékben rejlő előnyöket. Az alábbiakban az előkészületeket mutatjuk be. A lakkozást minden esetben felkészülés előzi meg, ez kihagyhatatlan. A parkettának tökéletesen száraznak, és szennyeződésmentesnek kell lennie. Egyes fafajtáknál (például bükk) enyhe sötétedést tapasztalhat, ezért próbalakkozás javasolható. Régi felületeknél, ha minimális karcosodás látható, akkor elegendő a kézi csiszolás, de nagy eltérések esetében elengedhetetlen a gépi csiszolás, és az egykori lakkréteg eltávolítása. Ezek után a portalanítás, zsírtalanítás nélkülözhetetlen, majd jöhet a próbalakkozás.