Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Háztartási és pillanatragasztó

Rendezés:

Kiváló minőségű Pattex cipőragasztók a Festékaréna.hu-nál!

Bármikor megeshet, hogy kedvenc cipőnk talpa szétjön, esetleg a cipő valamely része leszakad, megbomlik egy varrás, stb. Az ilyen helyzetekben a Pattex cipőragasztókat érdemes segítségül hívni, ha Ön is gyors és hosszan tartó megoldást keres a felmerült problémára. Minőségi kétkomponensű ragasztókat biztosítunk minden vásárlónknak, aki a Pattex termékeket választja, melyek már sok éve népszerűek akkor, ha cipőjavításról van szó. Az általános 50 ml-es cipőragasztó átlátszó ragasztási vonalat, vízállóságot, öregedésállóságot, ellenállóságot a híg savakkal és lúgokkal szemben és rugalmas kötést biztosít használat után, így garantálva azt, hogy az egyszer megragasztott cipő jó ideig ne jöjjön ismét szét.

A Pattexx cipőragasztók lágy műanyagok ragasztására is használhatók, mint például a lágy PVC, tehát valóban multifunkcionális termékről van szó, mely ideális cipők, bőrcipők, sportcipők és egyéb bőráruk, mint például bőrtáskák, illetve átlátszó anyagok ragasztására. A kis sérüléseket rendkívül könnyen és praktikusan ki tudja javítani Pattex termékeinkkel, melyek a bőrtermékeken kívül használhatók igazából fa, fém, gumi, parafa, filc és szövet ragasztására is! Válassza Ön is Pattex termékeinket, ha valamely használati tárgyában sérülés, szakadás keletkezett! A bőrcipők és bőrtáskák megjavítására nincs a piacon még egy ilyen jó ragasztó! Pattex termékeinket különböző kiszerelésekben és formákban forgalmazzuk. Bizonyos termékek jobban alkalmazhatók bizonyos anyagoknál. Nézzen szét Ön is készletünkön, hogy megtalálja a legideálisabbat!