Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Purhab eltávolítók

Rendezés:

 

A purhab eltávolító alkalmazása

A purhab eltávolító elsődleges funkciója, ahogy az, az elnevezéséből is egyértelműen kiderül a megkötött purhab eredményes, nyomtalan eltávolítása. Ez megfelelő anyag nélkül szinte kivitelezhetetlen feladat. Természetesen a termékpalettánk tagjai között megannyi variációt találhat. Érdemes felmérnie a készletet, hogy végül azt a típust vásárolja meg, mely igényeinek maximálisan megfelel. Például az egy vagy kétkomponensű purhab nem mindegy, hogy milyen felületen kötött meg. Nem egy termék kizárólag a nem porózus, azaz műanyag, alumínium felületeken alkalmazható. Az alkalmazás egyébként roppant egyszerű. A legjobb, ha egy kés, vagy szike segítségével (spakni is megteszi, ha más nincs a keze ügyében) levakarja a purhabot, amennyire csak lehet. A fennmaradó rétegre csak fel kell hordania a pasztaszerű anyagot, mely elvégzi a végső simításokat. Fél órával később egy műanyag spatula közreműködésével könnyedén leszedhető a maradék purhab. A száraz rongyos áttörlés után érdemes tiszta vízzel is letisztáznia a már purhabmentes részt.

A legjobb purhab eltávolító

Nyilván azt a terméket preferálja a leginkább, mely hatékonyságában verhetetlen. Ez abszolút logikus. De vannak még olyan tulajdonságok, melyeket érdemes szem előtt tartania. A paszta ugyanis nem kell, hogy mérgező legyen, vagy éppen nem kell, hogy elviselhetetlen szagával megnehezítse munkáját, és az életét. Vásároljon olyan terméket készletünkből, mely méregmentes, enyhe szagú, biológiailag könnyedén lebomló. A gazdaságos, könnyedén használható variációk nemcsak megszabadíthatják a felesleges purhabtól, hanem óvhatják is környezetét, ami nem egy utolsó szempont!