Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hőálló tömítések

Rendezés:

Mire jó a hőálló tömítés?

A hőálló tömítés legfontosabb és egyben legértékesebb jellemvonása, hogy megkötést követően nem reped, nem töredezik. Az 1500 C hőhatár magáért beszél, nem véletlen, hogy ezeket a termékeket leginkább kályhák tömítéséhez szokták felhasználni. Az aszbesztmentes alternatívák azon túl, hogy kitűnő paraméterekkel büszkélkedhetnek, még a környezetre sem olyan veszélyesek, ami nem elhanyagolható szempont. Fugák, nyílások tömítésére kiváló, nyilván olyan részeken, ahol magas hőmérséklet keletkezik. Így a kályhák, kazánok, füstcsövek kitűnően tömíthetőek a közreműködésével. Óriási pozitívuma, hogy szinte valamennyi, szokványosnak mondható felületen alkalmazható. Természetesen a felület állapota már korántsem mellékes. Az eredményes, és hatásos használhathoz a vakolatnak, betonnak, vagy éppen fémnek tisztának, por- és zsiradékmentesnek kell lennie, ellenkező esetben ugyanis hiába rendelkezik kiváló tulajdonságokkal a termék, egyik pozitívuma sem érvényesülhet, hála a nem megfelelő feltételeknek. A porózus felületeket érdemes alkalmazás előtt benedvesíteni, a jobb tapadás biztosításának érdekében. Akár burkoláshoz is jó alapot garantálhat.

Milyen a legjobb hőálló tömítés?

Nyilvánvalóan azt a terméket fogja tökéletesnek ítélni, mely minden elvárásának maradéktalanul megfelel: hatékonyságát, működését és persze használhatóságát illetően. A kínálatunkban elérhető alternatívák egytől-egyig magas minőséget képviselnek, s e kettő összefügg. Ha ugyanis megbízható variációba fekteti bizalmát, akkor biztos, hogy sem a használat során, sem a végeredmény szemlélésekor nem fog érezni csalódottságot, sokkal inkább határtalan elégedettséget. Ezt pedig csak a legjobb alternatíva borítékolhatja.