Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Számtalan fajta Trinát festék

Amennyiben Ön a meglévő építménye felújítását tervezi, látogasson el webáruházunkba, ahol minden szükséges kelléket megtalál. A Trinát festék család darabjai kiválóan alkalmasak akár bel-, akár kültéri felületek kezelésére. Falra és fémszerkezetekre is megfelelő komponensekből állnak ezek a készítmények.

A Trinát festék zománcos kivitelezésű fajtái ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem fognak veszíteni hosszabb időn keresztül sem a színbeli intenzitásukból, sem pedig a fényükből. A termékek könnyen ecsetelhetőek, gyorsan megy velük a munka. A magasfényű zománcfesték vízlepergető tulajdonságot is magáénak mondhat, taszítja a felületre jutó nedvességet, ezáltal fémeknél késlelteti az esetleges korróziót, fára felvitt formában pedig a rothadást. A zománcfestékek közül választhat, igénye szerint selyemfényű és matt hatást adót is. A Trinát festék népszerű képviselője a mesterzománc, melyet akkor érdemes beszerezni, ha Ön igazán tartós festést szeretne fa-, illetve fémfelületre felvinni.

Ez a termék hígítást nem igényel, a doboz kibontása után már fel is vihető az előkészített helyre. Ajánljuk figyelmébe továbbá a Trinát festék kategóriában a decor fémfestéket, melyet akár rozsdára is fel lehet kenni. A gyors száradás mellett előnye az is, hogy egyben képviseli az alap és a fedőfestéket. A Trinát festék legtöbb fajtájának használata előtt ajánlott valamennyire megtisztítani az előrelátott módon a felújításra szánt elemeket, mert csak így érhető el az optimális végeredmény. Válassza bármelyik árucikket a fent ismertetettek közül, teljesen bizonyos, hogy meg fogja találni a számítását!

Tartalomhoz tartozó címkék: festékbolt webáruház trinát festék