Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Színesítse meg a szürke felületeket betonfestékkel!

Az építkezések során rengeteg beton kerül felhasználásra, amelynek jelentős részét nem látjuk a végeredmény esetében, hiszen az vagy az alapban kap helyet vagy éppen burkolatot teszünk rá. De mi a helyzet, ha mégsem kerül elfedésre a beton? Itt léphet a képbe a betonfesték, amelyet azoknak a felhasználóknak fejlesztettek ki, akik unalmasnak tartják a szürke színt.

 

Ez által a beltéri, száraz helyen elterülő beton, az erkélyek, a lépcsők a járólapok, illetve az olyan kültéri betonfelületek, mint például a medencék fala is mutatósabbá, esztétikusabbá tehető. A betonfesték segítségével könnyedén új színvilágot kölcsönözhet lakásának. Az esztétikai szerepe mellett, élettartam meghosszabbító hatással is bír, ugyanis kitűnő kopásállósággal rendelkezik és gyorsan száradó bevonati réteget képez a kezelt felületeken.

A betonfestéket a remek fedőképességének köszönhetően, általában elég két rétegben felvinni, ugyanis ez elegendő ahhoz, hogy maximális fedést érjen el. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, ahol ez több réteg felvitelét igényli. A betonfestéket kizárólag előre megtisztított felületekre alkalmazza, a legmagasabb hatásfok érdekében!

A festeni kívánt betonnak szinte teljesen száraznak kell lennie (maximum 3% víztartalom megengedett). Ez a száradási idő körülbelül egy hónapot jelent az erős építőanyag kiöntése után. Ezt követően ecsettel, hengerrel, de bizonyos festékek esetében, még szórással is felvihető a választott szín. Továbbá festéskor figyelni kell rá, hogy a levegő hőmérséklete elérje legalább a +5 Celsius fokot.

Tartalomhoz tartozó címkék: betonfesték medencefesték