Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Taika Stardust (Csillám Hatású Falfény)

Webshop ár:

16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 6408070057315
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 661080030
Cikkszám: 5855
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.290 Ft
Gyártó:
Lakóépületek, irodák, kereskedelmi egységek előzetesen Feelings beltéri falfestékkel festett, száraz, beltéri falainak mintázására.  A termék áttetsző, ezért az alatta lévő réteg színe erősen befolyásolja a végeredményt. Az erős megvilágítás kiemeli a hatását.
question_markSzín
 
Liter
3l
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Lakóépületek, irodák, kereskedelmi egységek előzetesen Feelings beltéri falfestékkel festett, száraz, beltéri falainak mintázására.  A termék áttetsző, ezért az alatta lévő réteg színe erősen befolyásolja a végeredményt. Az erős megvilágítás kiemeli a hatását.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Festési körülmények Minden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete legalább +10°C legyen és a levegő relatív páratartalma, pedig legyen 70% alatt.
Előkészítés Festetlen felület esetén: 
Távolítsa el a port és a szennyeződést a felületről. Simítsa a felületet Prestia glettel, és amennyiben szükséges, csiszolja a felületet. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. 

Korábban festett felület: 
Öblítse le óvatosan a felületet vízzel, majd hagyja megszáradni. A kifényesedett, kemény felületet csiszolja mattra csiszolópapírral, hogy biztosítsa az optimális tapadást. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.
Alapozó réteg Az alapszínt Tikkurila latex (pl. Feelings Beltéri Falfesték) festékből vigye fel a felületre két rétegben. Használjon rövid szőrű hengert és törekedjen a minél vékonyabb réteg létrehozására. 

Mivel a Taika Falfény félig áttetsző, ezért az alapszín jelentősen befolyásolja a végső összhatást. A Taika Falfényhez ajánlott alapszíneket a Taika színkártyán találja.
Festés Nagy falfelületen: 
A Taika Falfényt felhordás előtt alaposan keverje fel. Használjon rövid szőrű hengert. Bőségesen hordja fel a Falfényt, egyszerre egy méter széles területen. A henger segítségével egyenletes, függőleges mozdulatokkal képezzünk sima felületet. Minél vékonyabb rétegre és minél egyenletesebb eloszlatásra törekedjen. Használjon festőszalagot a szélek kitakarására és festés után azonnal távolítsa el azt. A hatás fokozásának érdekében két rétegben is alkalmazhatja a Falfényt. 

Megjegyzés: Ugyan a Taika Falfény használata egyszerű, azonban nagy, összefüggő felületeken a homogén színhatást nehezebb elérni. 

Mintázó festés: 
Kisebb területet (kb. 1 m2) fessen le egyszerre, először, rövid szőrű hengerrel, bőségesen felhordva a festéket. Ezután azonnal, mintázóhenger, szivacs vagy ecset segítségével hozzuk létre a mintát. Alkalmazás előtt gyakorolhatunk egy vastagabb kartonpapíron. 

A Taika Falfény kiválóan alkalmas festősablonos mintázásra is. 

További ötleteket és részletes leírásokat a Tikkurila katalógusokban találhat.
Szerszámok tisztítása Távolítsa el a felesleges Fafényt az eszközökről, majd tisztítsa alaposan vízzel.
Karbantartási útmutató A Taika falfény kb. egy hónap alatt éri el végső keménységét. Ez alatt az idő alatt ne tisztítsa a felületet. 
Az egy hónap letelte után tisztítsa a felületet (semleges pH 6-8) mosogatószerrel egy puha rongy segítségével. Öblítse le és szárítsa meg a felületet rögtön a lemosás után.
Határérték EU VOC 2004/42/EC- hatátérték: (cat A/l) 300g/l(2007)/200g/l(2010) 
Taika Falfény max. 300g/l VOC-ot tartalmaz.

Felhasználás helye Beltéri
Felhasználás szerint Falra
Festék fajta Speciális festék
Festék típusa Design
Higítás Vízes bázisú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.