Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Tartós és költséghatékony megoldás - Bútorfesték

Létezik olyan bútorfesték, amivel gyerekjátéknak számít a régi bútorok felújítása. Hogy miért fontos ez? Mert sokan azért döntünk inkább egy új bútordarab beszerzése mellett, mert annak nagyon körülményes lenne a felújítása, a felület előkészítéséből fakadóan.

Akinek már volt dolga ilyen feladattal, az tisztában van azzal, hogy mennyi időbe és energiába telik a régi festék-, lakkréteg eltávolítása, csiszolása, portalanítása. Ezt követően ki kell javítani az esetleges hibákat, betömni a lyukakat, majd ismét kezdődhet a csiszolás, amit az alapozás követ. Bizony a tökéletes végeredményért meg kell szenvedni. Szerencsére, a korszerű bútorfestékek világába már helyet kaptak az olyan termékek is, mint a DULUX SIMPLY REFRESH, ami elég árulkodó névvel rendelkezik.

Bútorfesték használata felületelőkészítés nélkül?

Igen, manapság már erre is van lehetőség! Az olyan prémium bútorfesték esetében, mint amilyen a DULUX SIMPLY REFRESH, nincs szükség az előző réteg eltávolítására, amennyiben az még jól tapad a fához. Csupán azokon a részeken kell csiszolni és javítgatni, ahol esetleg a régi réteg válni, pattogzani kezdett. A végeredmény pedig önmagáért beszél, hiszen a régi bútorok olyanok lesznek, mintha akkor vásároltuk volna a bútorüzletből. Szórással, hengerrel és ecsettel egyaránt dolgozhatunk. A kínálatban pedig számtalan árnyalat pompázik, amivel kedvünkre dolgozhatunk. További előnye, hogy MDF és PVC felületeket is festhetünk bútorfestékkel, ami még inkább kiszélesíti a lehetőségeket a felhasználása terén.

Tartalomhoz tartozó címkék: bútorfesték bútorlakk