Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Tartós vízálló festék medencetulajdonosoknak

A mindennapokban gyakran adódik olyan feladat, amikor víz alá kerülő felületeket kell kezelni. Ilyenkor nagy figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen alapanyagokra esik a választásunk, hiszen, ha rossz döntést hozunk, akkor könnyen előfordulhat, hogy a felületkezelés nem lesz szép egyenletes.

A víz alatti betonfelületekhez remek szolgálatot tesz az IZOFIX AQUA vízálló festék, ami meglehetősen nagy népszerűségnek örvend a medencetulajdonosok körében. Nyilván ez nem véletlen, a termék ugyanis maximálisan be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket, a végeredmény pedig nem csak szép lesz, hanem tartós is. Az IZOFIX AQUA vízálló festéket rendkívül egyszerű és kényelmes használni, mely tulajdonságai szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyik legkedveltebb terméknek minősül a piacon. Az alapos felkeverés után kb. 15-20%-os egyveleget kell létrehozni víz hozzáadásával, amit aztán ecsetelős technikával kell felhordani a felületre.

Mivel a festék nagyon gyorsan szárad, ezért 25 Celsius foknál melegebb beton esetében érdemes vizes nedvesítéssel kicsit lehűteni, hogy a festékszemcsék alaposan be tudjanak szívódni a pórusokba. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy hígítás nélküli réteget is fel kell vinni annak érdekében, hogy az eredmény minden szempontból megfelelő legyen. Gyakran felmerül a kérdés, hogy a vízállóság pontosan mikor alakul ki, ám erre nehéz egyértelmű választ adni, a pontos idő ugyanis nagymértékben függ a betonfelület hőmérsékletétől. Általánosságban elmondható, hogy 20 Celsius fok esetén 48 óra, 10 Celsius fok esetén pedig 96 óra elteltével fejti ki hatását a két rétegben felvitt vízálló festék.