Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Tökéletesen fed a Hammerite

A Hammerite kitűnő megoldást jelent a fémfelületek felújítása és megóvása szempontjából. Nagyszerű fedőképességgel rendelkezik, ennek köszönhetően magasfokú védelmet biztosít a rozsdával szemben. Az alkalmazása egyáltalán nem bonyolult, csupán néhány alapszabályt kell betartanunk, hogyha kifogástalan és tartós végeredményre törekszünk.

Gyakran nem magával a festékkel van a gond, hanem az előkészületek hiánya az, amiből kifolyólag korántsem kapunk olyan tartós bevonatot, mint amilyenre számítanánk. A Hammerite fényes zománcfesték felvitele előtt mindenképp gondoskodnunk kell a rozsdafoltok és a zsíros szennyeződések eltávolítására. Ezután első rétegként érdemes alapozót használni. Ezután felvihető a Hammerite, ami a száradást követően hosszú éveken keresztül tökéletesen fog mutatni. Az öntöttvas kerti bútorokon, a nagy igénybevételnek kitett vasfelületeken, réz, cink, alumínium, illetve horganyzott felületeken egyaránt alkalmazható.

Ellenálló felületek Hammerite-al

A Hammerite különleges összetételének köszönhetően nem kezd el repedezni, pattogzani az időjárási körülmények hatására sem. A másik nagy előnye az, hogy hamar szárad. Egy óra elteltével ideális körülmények között porszárazzá válik. Ezt követően nagyjából 4 óra után felvihető a következő a réteg, tehát alkalmassá válik az újra festésre. Gazdaságos választás, hiszen évekre garantálja a fémfelületek épségét. Alapozóként a Hammerite Special Metals ajánlott. A kiváló minőségének köszönhetően hosszú időre búcsút mondhatunk a rozsdától. A lefestett fémtárgyak szélsőséges körülmények között is megőrzik az esztétikus megjelenésüket.

Tartalomhoz tartozó címkék: radiátorzománc Hammerite