Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Trinát zománcfesték a felületek jó fedése érdekében

A Trinát zománcfesték segítségével elérheti, hogy az otthonában található fűtőtestek teljesen egyedi bevonatot kapjanak. Ha már megunta a jól megszokott fehér árnyalatot, és szeretné kicsit feldobni helyiségek hangulatát, akkor erre minden lehetősége megvan, csak élnie kell azzal.

Trinát zománcfesték fémre és fára 

A Trinát zománcfesték nem kimondottan csak fémfelületeken mutat jól. Egyszerűen pazar megjelenést kölcsönöz a faelemeknek is. Típustól függően, kül- és beltérben egyaránt bevethető. Természetesen a használat előtt gondoskodni kell a megfelelő előkészítésről, hiszen ez adja mindennek az alapját. 

Megelőző munkálatok 

Mielőtt a Trinát zománcfesték előkerülhetne, tenni kell róla, hogy a mázolni kívánt felületek készen álljanak a színanyag felhordására. Ehhez legelőször egy alapos tisztításra van szükség, ugyanis a zsír és a por megakadályozza a jó fedést, tapadást. Az esetleges hibák kitöltése sem elhanyagolható, valamint végső lépésként egy minőségi tapadó réteg felhordása is ajánlott. 

Remek fedést nyújt a Trinát zománcfesték 

Amikor már minden előkészület megtörtént, akkor nincs más hátra, mint a kiválasztott Trinát zománcfesték felvitele, legalább 2 rétegben. Érdemes számításba venni, hogy a száradási idő legalább 24 óra, így fontos, hogy 3 órán belül megtörténjen az átfestés, vagy ki kell várni az 1 napot. Az egyedi színhatás mellett, a Trinát zománcfesték magas fényű, jól tapadó, ütés- és hőálló felületet képez.  

Bőséges Trinát zománcfesték kínálat 

Az oldalunkon többféle Trinát zománcfesték is a rendelkezésére áll, amik garantáltan elnyerik majd a tetszését. Nálunk a prémiumminőség és a kiváló ár/érték arány kéz a kézben járnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: trinát festék Trinát zománcfesték